Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Jul '03 - + 3 - 2 GOOGLEMANIA IN NEDERLAND


www.internetjournalistiek.be bericht:

05 jul // De Nederlander Jeroen van de Wiel ontwierp maar liefst 14 startpagina's gewijd aan de populaire zoekmachine Google. Alles samen betekent dat meer dan 3.000 links. Elke startpagina bevat ook een zoekbox met specifieke zoekfuncties. Dit systeem is gebaseerd op de Google Hacks die de Amerikaanse zoekexperte Tara Calishain verzamelde een techniek waar ook onze CARboxen zich van bedienen. (BVO)

Leuk dat ze het systeem koppelen aan Google Hacks. Uiteraard is het systeem veel ouder dan het in maart 2003 verschenen boek Google Hacks. Vooral de kop van het artikel vond ik erg leuk gevonden. Ik ben een Google maniak... Heel belgie kent me nu als een Google maniak... Hmmm, zou eigenlijk best wel eens kunnen ;-)

In ieder geval een erg leuk gevonden kop.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->