Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

03 Jul '03 - + 2 - 2 Online advertenties in de lift


De telegraaf bericht:

"AMSTERDAM - Na een langdurige dip gaat het eindelijk weer goed met de online advertentiemarkt. Traditionele adverteerders, zoals autofabrikanten, reserveren steeds meer marketingbudgetten voor internet. Dit zeggen industriekenners.

Volgens analisten zijn het de eerste stappen op weg naar een stevig herstel. Een analist van Jupiter Research wijst erop dat het lang heeft geduurd om de goede manier van online adverteren te vinden. De online advertentiemarkt stond bekend om zijn schreeuwerige uitstraling met flikkerende flashbanners. Traditionele bedrijven zetten internet vaak veel subtieler in door bijvoorbeeld te betalen voor hoge noteringen in lijsten van zoekresultaten en door aantrekkelijke geanimeerde advertenties.


Je ziet inderdaad een toename van bijvoorbeeld het gebruik van AdWords en andere vormen van Pay Per Click advertising. Ik denk dat dit een heel erg goede ontwikkeling is!

> Bron: Telegraaf.nl/digi/article2654541.ece
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->