Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Mei '03 - + 2 - 2 Startpagina Dochterdag 2003


Gister was de Startpagina dochterdag 2003 in Madurodam, Den Haag. Leuk met zoveel mensen gesproken te hebben die ik al wel kende via de mail, de dochter discussiefora en sommigen zelfs wel eens via de telefoon maar nog niet in het echt.

Ik heb hier een verslag geplaatst:

www.jeroen.com/jeroencom/content/nieuws/dochterdag-2003.html
2 Googley reacties!:

he jeroen, als ik er op ga letten hoeveel links jij naar jezelf plaatst word ik daar gewoon misselijk van…LOL!! En nu heb ik mn naam voluit geschreven dus ben ik benieuwd hoe hoog ik kom…groeten, Adrian Roest, Adrian Roest, Adrian Roest, Adrian Roest…>>LOL!

Adrian Roest - 21 Mei '03 - 19:47

Heey adri,

Grapjas, tiss dat ik je huis te wonen weet ;-) LoL!

Die weblog gebruik ik ook gewoon als content management tool. Als ik dan iets nieuws te melden heb op j.com zet ik dat natuurlijk ook gewoon fff hier, wisie!

;-)

Greeetz, Jeroen
PS, zoals jij het doet helpt het niet ;- ))))))

j.com (link) - 23 Mei '03 - 09:29


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->