Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Mei '03 - + 2 - 3 Google Dance gestart


Het lijkt er op dat de Google Dance (maandelijkse update van Google) is gestart. De eerste resultaten zijn niet zo positief lijkt wel. Alhoewel er ruim 200 links naar j.com staan ziet Google er nog maar 32 (vorige maand 64). Dit lijkt een algehele trend aangezien bij yahoo.com nog maar 384.000 van de 661.000 links worden gezien. Detail ;-) Het lijkt er op dat Google in de nieuwe update de lat wat hoger heeft gelegd.

Het artikel over zoekmachines op j.com ziet Google nu als een aparte, nieuwe site, waarschijnlijk omdat er diverse externe links naar dat artikel zijn geplaatst. En aangezien Google nieuwe sites in eerste instantie heel laag waardeert ben ik daar komende maand mijn pagerank voor kwijt :-( Volgende maand misschien wel meer geluk. Ik sta met "populairste zoekwoorden" nog wel op 1 ;-)

> Google Dance Machine
> Google Update History
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->