Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Mei '03 - + 1 - 3 Gone in 60 seconds...


Mijn buit van koninginnedag was de originele versie van Gone in 60 seconds voor 2 euro. Ok, je mag niet te kritisch zijn voor deze film, niet te veel verwachten van de dialogen, de acteurs en de verhaallijn, maar... die achtervolging van 42 minuten is geweldig! Ik had nooit verwacht dat de bluesbrothers ooit nog eens overtroffen zouden worden in het aantal auto's dat in één film naar het autowalhalla vliegt. Ook leuk zijn alle klassieke auto en ik heb zelfs een keer of drie een Volvo Katterug langs zien komen... Eleanor blijft natuurlijk de hoofdrol hebben ;-)Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->