Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Mei '03 - + 1 - 3 Air - Moon Safari


Ik kan vandaag nog niet echt op gang komen. Al wel heel veel gedaan, maar ben gewoon nog heel erg slaperig. Misschien moet ik wat snellere muziek opzetten dan dat heeeerlijke Air. Veel te goed, veel te rustig...2 Googley reacties!:

Een heerlijke plaat dat debuutalbum van Air.
Jammer alleen dat het tweede albm zo’n afknapper was.

Paul (link) - 01 Mei '03 - 19:13

Ik heb de “virgin suicides” een aantal keren in een platenwinkel geluisterd omdat ik niet kon geloven dat dit de opvolger was… Ook niet gekocht dus :-) Ik wil nog wel een keer de bijbehorende film (of was het andersom? ;-)) zien want die lijkt me wel erg goed.

J.com (link) - 05 Mei '03 - 10:58


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->