Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Apr '03 - + 3 - 2 Vrachtwagen met klapband


Pffff, dat was net even schrikken. Ik was net een colonne vrachtwagens op de snelweg aan het inhalen toen er 20 meter voor mij een vrachtwagen een klapband kreeg. De stukken band (en ik bedoel VEEL en grote stukken!) vlogen me letterlijk om de oren en de vrachtwagen maakt een flinke zwieber... Gelukkig vloog de vrachtwagen vluchtstrook op en niet mijn kant uit en kwam hij uiteindelijk wel veilig tot stilstand...Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->