Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Apr '03 - + 3 - 1 Net als in de film...


Had ik vanochtend nog een vrachtwagen met een ontploffende band alsof ik in een filmscene zit, kom ik vanmiddag bijna bij een bankoverval met echte gijzelaars terecht... Ik was alleen maar even als korte pauze rustig aan het shoppen in Eindhoven toen ik langs de ABN Amro op Vestdijk in Eindhoven kwam en de politie de boel aan het afzetten was:

> De telegraaf bericht als eerst:
"Bankovervaller vlucht met gijzelaar"
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->