Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Apr '03 - + 2 - 2 "Uitlekken naam Volkert van der G. mogelijk beboet"


"Het Openbaar Ministerie (OM) heeft tegen oud-wethouder J. Bogers van Wageningen een geldboete van 500 euro geëist omdat hij de naam van Volkert van der G. als vermoedelijke dader van de aanslag op Pim Fortuyn had laten uitlekken."> http://www.nu.nl/news.jsp?n=137318&c=15Wat een onzin. Op CNN, en zelfs de BRT is afgelopen week nog uitgebreid de naam van Volkert van der Graaf in beeld geweest. Hij heeft een moord gepleegd en bewust de risico's van zijn daad genomen.Foto is afkomstig van: telegraaf.nl
2 Googley reacties!:

het gaat niet om afgelopen week, sukkel.
het gaat het moment dat Volkie net opgepakt was. Duh

En toen was hij nog niet schuldig. maar verdacht

Marc - 23 April '03 - 13:29

Marc, ben je twaalf of zo dat je meteen met “sukkel” begint?

Als je goed gelezen had dan had je geweten dat het punt dat ik hierboven maak is dat we in Nederland blijkbaar iemand met een smoking gun in zijn hand (vanaf week 1) blijven beschermen terwijl in zo’n beetje de gehele wereld gewoon de naam wordt genoemd, zelfs op het moment dat die persoon bekend heeft. Ik heb persoonlijk geen enkele medelijden met iemand die op heterdaad wordt betrapt bij een moord.

Jeroen - 23 April '03 - 15:26


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->