Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Apr '03 - + 3 - 2 Ik ben er weg van...


Webwereld kopt "Internetgebruikers beginnen af te haken"...

Oei, hebben we net de oorlog in Irak gehad, nu weer het SARS virus en dan ben ik dadelijk ook nog eens echt alleen nog maar voor mezelf aan het loggen? Ik dacht dat een van mijn favoriete quotes altijd was "we zijn hier voor de anderen, maar waarom de andere hier zijn weet ik niet", maar wat als dadelijk die anderen er niet meer zijn...??
    Webwereld: "Van de 'offline Amerikanen' wordt maar liefst 17 procent aangeduid als 'internet dropout'. Ooit bevonden zij zich wel op de digitale snelweg, maar zij zijn er om de een of andere reden in teleurgesteld geraakt. Volgens de onderzoekers is een van de belangrijkste oorzaken de frustratie van alle technische problemen van software en internetverbindingen."
Verder blijkt 42% van de onderzochte amerikanen helemaal niet eens internet gebruiker te zijn en geeft 27% aan niet eens in staat te zijn online te gaan. De informatiekloof begint zich blijkbaar te voltrekken...

> http://www.webwereld.nl/nieuws/14811.phtml
(met dank aan Wired)
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->