Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

14 Apr '03 - + 3 - 2 Google & Ilse.pagina.nl


Vandaag is toch eigenlijk wel een bijzondere dag. Ondanks dat ik echt gruwelijk hard heb moeten werken is er wel een reden om tussendoor snel wat te vieren:

Ik heb officiele toestemming vanuit Amerika gekregen voor het gebruik van de naam van Google voor de Google.pagina.nl en ik heb op dezelfde dag van Ilse te horen gekregen dat ze zeer enthousiast zijn over het opzetten van een Ilse.pagina.nl~! Beide aanvragen liepen al enkele weken zo niet meer dan een maand en het is toch wel bijzonder dat beide reacties tegelijk binnen komen.

Ik ben in ieder geval erg gelukkig, het gaan twee mooie pagina's worden, enneuh, wordt vervolgd!
6 Googley reacties!:

Dat een google.pagina.nl veel interessante links zal verzamelen is mij duidelijk. Maar een ilse.pagina.nl? De zoekmachine Ilse is toch hartstikke passé?

Paul (link) - 17 April '03 - 23:13

Hoi Paul, Ik ben het met je eens dat Ilse zware klappen krijgt op dit moment, maar vergeet niet dat het nog steeds de grootste zoekmachine van eigen bodem is. En Ilse is niet alleen de zoekmachine, het is ook Startpagina, nu.nl, chat.nl, etc. etc. De zoekmachine is, volgens Merien ten Houten zelf, altijd maar een bijproduct geweest dat toevallig gigantisch uit de hand is gelopen. En daar heeft Ilse als bedrijf zelf gigantisch van kunnen profiteren. Als je ook kijkt naar de huidige strategie (het inkopen van wiseguys technologie) dan geeft dat wel aan dat de zoekmachine maar een radartje is in een heel groot netwerk. Genoeg leuke links over te vinden ;-)

j.com (link) - 18 April '03 - 09:37

Jeroen, ik was vandaag op zoek naar google.pagina.nl en ilse.pagina.nl maar uhhh kon ze niet vinden!? Wanneer gaan ze van start?

marco (link) - 11 Juni '03 - 09:18

@Marco: Twee vreselijk uit de hand gelopen projectjes :-) De Google pagina gaat ruim 15 pagina’s dik worden met meer dan 2000 links. Met de Ilse pagina ben ik lekker rustig met Ilse aan het samen werken. Een van hun techneuten gaat me aan een aantal insider links helpen en de zoekmachine die standaard in iedere pagina dochter zit gaan we samen “hacken”. Bij de Google pagina heb ik zo bijvoorbeeld bijna 400 vooral onbekende zoekfuncties bij elkaar gekregen. To be continued….

k - 11 Juni '03 - 15:06

Okay, klinkt goed! Hou me in ieder geval maar op de hoogte; neem ze zeker op in de bookmarks :-)

marco (link) - 11 Juni '03 - 17:30

:gjb:jg

ahmed - 23 Oktober '06 - 18:04


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->