Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

05 Apr '03 - + 3 - 2 Gevonden op "Autopech" en "Volvo"??


Als echte logfile junkie blijft het mij fascineren hoe mensen op mijn site komen. Deze is toch wel lichtelijk bizar:


Gezocht in Google op "Autopech" en "Volvo":
> http://www.google.com

En dan krijg je dit te zien op nummer 2:

-------------
Jeroen.com
... naar de andere (zuid-) kant van Eindhoven gereden om iemand met autopech weg te ... Amore,
Paixo, liefde, liebe, sex, mijn natte droom om een Volvo Katterug, Volvo ...
www.jeroen.com/weblog/ - 13k - In cache - Gelijkwaardige pagina's
-------------


Ok, mijn lieve zusje (van 31, hoi Daan ;-)) zal me wel uitlachen als ze hoort dat ik op "Autopech" en "Volvo" in Google gevonden word. Al helemaal omdat ik het steevast verrek mijn grote liefde, mijn 42 jaar oude Volvo Katterugje, te verkopen alhoewel ik er helaas inderdaad wel eens pech mee heb, maar vooral omdat GOOGLE vindt dat ik nummer twee ben op het gebied van Volvo's met autopech. Want zoals we allemaal weten zet Google sites met de hoogste "auto"-riteit bovenaan.

Lief zusje van me, zoals je zag heeft Google het deze keer helemaal verkeerd en was ik het niet met autopech, maar was ik iemand anders weg aan het brengen met autopech. Volledigheids halve: hij had ook een Volvo (740) (;-)!!!!!)

Lief Katterugje van me, ik zal je nooit in de steek laten.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->