Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Mrt '03 - + 3 - 2 Bekende Nederlanders...


Het aantal BN-ers in mijn omgeving lijkt aardig te gaan stijgen! :-)

Was de afgelopen weken Berny raaymakers al twee keer op de televisie met haar tweelingen (zie www.twee-en-meer.nl kreeg ik zojuist te horen dat mijn "Mental Coach", oom, goede klant, top Clown, voormalig Prins Carnaval van Laren etc. Kees Krijnen door de Universiteit van Nijenrode, Ernst & Young en het Ministerie van Economische Zaken was genomineerd voor "Entrepreneur van het jaar". Chique hoor.

Maar de absolute topper deze week is toch wel Jos Oerlemans:

Heb je de afgelopen week iets gezien van "de uitdaging voor Nederland"? Gaat over mensen die met een handicap in de schijnwerper worden gezet. En afgelopen maandag was Jos oerlemans (www.dommelweb.nl gedurende 4 uur bij Edwin Evers op radio 538. Jos, je was geweldig!!!! Hij mocht zelfs een nummer live op de radio spelen met gitaar en zang. Knap gedaan. Nieuwe idol :-) Enneuh, jos, je lijstje met muziek die je gedraaid had was ook super! Kun je een cd-tje branden? ;-)

Nah, foto's en playlist moet je hier maar eens bekijken:

http://www.deuitdagingvoor.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->