Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Mrt '03 - + 2 - 2 Carnaval in Rio


Copacobana, Flaminio, Rio de Janeiro, Muito Bonito, Aaaaarg ik wil terug..... Ik zal moeten blijven dromen van de mooie stranden en zo nu en dan de Lonely planet door moeten kijken want voorlopig zal ik eerst heel erg hard moeten werken voordat ik weer heerlijk kan relaxen.

Nee, dan maar carnaval in Brabant...

Dit jaar is eens anders. Voorgaande jaren had ik altijd de Oeteldonk vlag uit hangen en liep ik vier dagen heerlijk hossend en dweilend met een blond schuimend bier door de straten van Oeteldonk om terug te gaan naar mijn roots, zeg maar. Dit jaar ben ik er vreemd genoeg nog niet echt voor in de "mood" geweest... Misschien doah'k vanoavond toch nog efkes goa, veur de leut ;-)

Ik droom denk ik toch nog maar even verder over Rio, als je het niet erg vindt...
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->