Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Feb '03 - + 2 - 2 Parkiet in mijn tuin


Hmmmm, het is weer heerlijk weer om in de tuin te zitten, dacht een parkiet. En dus zat er zowaar net een echte gele parkiet vrolijk in mijn tuin te kwetteren. Ik ben wel wat gewend, het stikt hier van de koolmeesjes, pimpelmeesjes, staartmeesjes, vinken, er loopt meestal een konijn in mijn tuin, katten die over de schutting lopen is ook geen uitzondering, maar iets zegt me dat parkieten hier niet horen.

Ik heb het arme beestje nog proberen te vangen met een theedoek, het beestje zal het anders helaas waarschijnlijk niet redden, zeker niet halverwege de winter, maar hij reageerde niet op mijn aanlokkelijke gefluit en zelfs zangzaad en een lekker meergranen boterhammetje hebben niet mogen baten.

Nu maar hopen dat hij het overleeft of zich door iemand anders laat vangen die zich wel over hem wil bekommeren.
Al 1 Googley reactie:

misschien kwam het omdat je zo aardig bent?;-)

Bassie () - 03 Maart '03 - 16:26


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->