Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

14 Feb '03 - + 2 - 3 Amerika liegt over Terreur dreiging


Tsja, als je kijkt hoe strategisch Amerika de VN afbreekt, hoe strategisch Amerika tweespant probeert te zaaien in Europa en hoe erg Amerika zijn best doet om het "product" Werelddominantie neer te zetten, dan verbaast het volgende nieuws geenszins...

Volgens ABC zou de verhoging van de alert status naar "orange" gebasseerd zijn op leugens van een Al qaeda lid. Dit lid zou niet door de leugendetector test zijn gekomen. De vraag is dan nu ook waarom de alert status niet verlaagd wordt, of zou het bewust gebruikt worden om de Amerikanen te winnen voor een oorlog tegen Irak. Helaas beschikt de geschiedenis van de VS over voldoende van dergelijke voorbeelden.


http://www.abcnews.go.com/sections/wnt/US/terror030213_falsealarm.html
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->