Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Feb '03 - + 1 - 3 Britten zien VS als grotere bedreiging dan Irak


Vandaag op nu.nl:

"De Britse bevolking ziet de VS overigens als een grotere bedreiging voor de wereldvrede dan Irak. Dat blijkt dinsdag uit een opiniepeiling van de Britse zender Channel 4. Ongeveer 32 procent van de Britten ziet de VS als grootste bedreiging. Irak en Noord-Korea scoren allebei 27 procent."

Dat zou Blair en Bush toch wel een beetje aan het denken moeten zetten... Ik vrees dat Mandela gelijk heeft met de kortzichtigheid van Bush. Blijkbaar beginnen zelfs de Britten de VS nu ook al als schurkenstaat te zien. What's next...?
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->