Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

08 Feb '03 - + 3 - 2 Met dank aan KPN :-)


Even een dag of twee stilte gehad omdat het aardige KPN een ADSL modem hadden gestuurd die het binnen drie maanden al heeft begeven. Waren zo aardig vergeten te zeggen dat een USB modem toch eigenlijk niet zo geschikt was voor heavy users. Grrrr! Maaaar, aan alles zit een goede kant. Zo'n ethernet modem doet het wel een stukje lekkerder alleen moet je eerst een kleine online it cursus volgen voordat je zo'n ding ingesteld krijgt. En dan heb je dus net geen internet ;-)Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->