Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

08 Feb '03 - + 1 - 3 Links verwijderen want anders...


Soms blijf je je verbazen over hoe sommige mensen het simpelweg niet begrijpen. Voor de link-popularity.pagina.nl die ik nu aan het bouwen ben kom ik echt de meest bizarre voorbeelden van rechtzaken tegen zoals zelfs een KPMG die het plaatsen van links verbiedt. In een ver verleden heb ik ook nog eens een dergelijk mailtje van onze marketeer uit de oude economie gekregen: De Ster. Of ik de links naar hun wilde verwijderen want anders... Brrrrr, om bang van te worden.

Met de inmiddels ruim 2500 links die ik op Jeroen.com en de diverse Startpagina's beheer hoop ik dat niet iedereen met dat soort onbegrijpelijke verzoeken gaat komen :-)

Overigens kan ik me inderdaad wel voorstellen dat Deutsche Bahn verzoekt links te verwijderen naar sites waar je precies kunt vinden hoe je de Deutsche Bahn kunt sabotteren.

> A little less hyperlinking
Al 1 Googley reactie:

Beste Jeroen,

Ik heb een vraag, hoe verwijder je links van Google. Een vriend van mij heeft gewoon wat problemen gehad en zij maken hem zwart via Google want als je dan zijn naam intikt verschijnt de link. Kan jij mij hierbij helpen.

Groeten,

Ada

Ada () - 30 November '06 - 14:12


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->