Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Feb '03 - + 3 - 2 Eens ander nieuws...


Hoe cru het ook mogen zijn, het nieuws van het afgelopen weekend was opvallend. Voor het eerst in tijden geen nieuws over aanslagen in Israel of de op handen zijnde oorlog in Irak. Het nieuws werd gedomineerd door de watersnood van 1953 en het tragische ongeluk van de Space Shuttle Columbia. Dus wel Israel in het nieuws, maar dan vanwege de Israelische astronaut en wel Amerika in het nieuws, maar dan vanwege iets wat nu eens een ongeluk is. Vreemd genoeg was ik enigszins blij dat het nieuws eens anders was, net zoiets als de verkiezings- en lijsttrekkersmoeheid van afgelopen januari. Hoe tragisch ook...Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->