Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

29 Jan '03 - + 2 - 3 Pfffff :-)


Pfff, het is me het dagje wel hoor, vanochtend vanuit Belgie naar Nederland. In Nederland naar de andere (zuid-) kant van Eindhoven gereden om iemand met autopech weg te brengen. Toen een uur later een afspraak aan de noordkant van Eindhoven en zometeen weer naar Veghel voor een andere afspraak. De Belgische Shell mag blij met mij zijn. :-)

Vanavond lekker een glaasje wijn en nagenieten van de vreselijke toespraak van Bush. Het is voor communicatie-onderzoekers weer smullen want dit worden weer leuke cases in propaganda. Inhoudelijk was het echter weer flinterdun :-( Hypothetisch kun je Irak natuurlijk veel aanrekenen maar een beetje bewijs mag je wat mij betreft wel geven voordat je (weer!) 100.000 iraqezen naar het islamitische Walhalla schiet...
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->