Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Jan '03 - + 2 - 2 In mijn gedachten...


Ben ik bij jou....

Maar wie ben ik?

In mijn gedachten zie je:

Een bundel vol energie, een liefhebber, ik heb lief Rio de Janeiro, Copacobana, New York en Berlijn (ook al is het daar soms koud...), Rome, Pompeji (ook al is het daar soms heet...), tijd, reizen en tijdreizen, Italie, een huis in Toscana en een bord heerlijke pasta in huis, Passie, Amore, Paixo, Liefde, Liebe, Sex, mijn natte droom om een Volvo Katterug, Volvo is a Family Sports car, een Audi TT wat minder, sporten maakt je geest helder, Led Zeppelin en Kruder & Dorfmeister soms ook & soms niet, geef me dan Brood en Beatrix, 4 Kippen en een (H)ei(jboer), Corneille is een vogel dan wel Frans voor kraai, Hitler schilderde ook, maar was erg slecht, Harry Mulisch is voer voor psychologen, maar WAT is wijsheid? De ontdekking van de Hemel bleek Pulp Fiction, Say WHAT?! Quentin Tarantino is voor mij True Romance, Say what AGAIN?! Alessi is more maar dan als kunst voor kleine kinderen, ontdek het kind in mij, vind Yippie, Flippie en de 18+ Hippy, Orange makes you feel good, rode wijn ook, Cuba Libre velt vroeg of laat Castro en Beatrix overleeft Herman Brood, zelfs nadat hij haar bij het oud vuil zette in Bart Chabot’s Broodje Halfom.

"Wees niet bevreesd, klein kuddeke..."
Aldus Herman over De Hoedster van de Nederlandse staat.

PUNT
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->