Subsidies

Heeft u een goed idee? Bent u met iets bezig met een maatschappelijk belang of iets dat zeer vernieuwend is? Dan zou het best wel eens kunnen zijn dat er ergens een potje met subsidiegeld voor u klaar staat! Er is de laatste jaren wel behoorlijk gestreept in deze post, maar deze pagina zal wel duidelijk aangeven dat er nog steeds een gigantische weerwar aan regelingen bestaat. Daarom staan er ook juist veel bedrijven en instellingen op deze pagina die u verder kunnen helpen.

Organisaties die u kunnen begeleiden:

Senter www.senter.nl

U zoekt subsidie of krediet, kennis of een (samenwerkings-)partner? U bent actief op het terrein van Energie en Milieu, Technologie of Internationaal? Gebruik de Digitale Adviseur om te beoordelen op welke manier Senter u van dienst kan zijn.

EG-Liaison www.egl.nl

EG-Liaison, onderdeel van Senter, wijst u sinds 1983 de weg in het complexe landschap van Europese subsidies. Kosteloos én onafhankelijk. De projectadviseurs van EG-Liaison geven voorlichting, advies, cursussen en trainingen. Daarnaast helpt EG-Liaison u bij het zoeken naar (onderzoeks-)partners. Doel hiervan is de positie van Nederlandse bedrijven en instellingen in Europa te versterken.

Syntens www.syntens.nl

Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, stimuleert en begeleidt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf via tal van projecten bij innovatie in de meest brede zin van het woord. Syntens levert expertise op het gebied van Nieuw Ondernemerschap, Informatie & Communicatietechnologie, Product & Procesontwikkeling, Personeel & Organisatie, Samenwerken en Marketing & Strategie.

Naar boven

Informatiebronnen:

Elsevier SubsidieTotaal www.subsidietotaal.nl

Elsevier SubsidieTotaal is de grootste database met subsidiemogelijkheden in Nederland voor de financieel professional. SubsidieTotaal heeft ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van subsidie-informatie en is een bron voor adviesbureaus, overheden, non-profit instellingen, multinationals en het MKB. Deze site bevat circa 1.100 direct te gebruiken regelingen.

Subsidieshop www.subsidieshop.nl

De subsidieshop geeft u een overzicht van subsidies die voor uw bedrijf of een project relevant kunnen zijn. U vindt hier een totaal aanbod van de ruim 300 subsidies die speciaal gericht zijn op ondernemers. Zowel van Europese, nationale als provinciale overheden.

NVAS www.nvas.nl

Nederlandse Vereniging van Adviseurs inzake subsidies is een belangenvereniging die naast simpelweg de belangen van de leden behartigt ook optreedt als gesprekspartner voor de overheid. Op de site vindt u een uitgebreide bibliotheek op het gebied van subsidies.

Subsidieadviseur.nl www.subsidieadviseur.nl

Een online zoekmachine waarmee bedrijven die subsidie-informatie verstrekken en subsidieadviseurs gevonden kunnen worden.

Naar boven

Meer over subsidies:

Naar boven