Amazon BoekenwinkelBoeken over Virtual Communities

In samenwerking met Amazon.com vindt u op deze pagina een selectie interessante marketing boeken.

Net Gain - Hagel

Net Gain - Hagel

Dit is werkelijk hét boek voor iedereen die met Virtual Communities bezig is. Hij staat dan ook met stip in de boekenkast. Veel mensen vonden dat SmulWeb een perfecte afspiegeling was van het boek, echter, ik kocht het boek pas nadat ik het concept had geschreven. Het boek dekt alle elementen van een Community af zoals definiëring, concept, privacy, business model etc.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Hosting Web Communities -  Cliff Figallo

Hosting Web Communities - Cliff Figallo

Dit is een zeer praktisch werk waarin met name het menselijke en sociale aspect belicht worden. Verder gaat het boek in op hoe je bijvoorbeeld de interactieve functionaliteiten op moet zetten. Cliff Figallo is de voormalige directeur van "The Well".

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Community Building on the Web -  Amy Jo Kim

Community Building on the Web - Amy Jo Kim

Het boek gaat dieper in op zaken zoals waarom Communities wel er in slagen herbezoeken te genereren terwijl er zoveel voorbeelden zijn van sites waar helemaal niets gebeurt. Het boek heeft in de hoofdzaak een sociale insteek, hetgeen ook precies de kern van Communities is, terwijl er ook gekeken wordt naar technische zaken en bijvoorbeeld het lanceren van een Community.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Permission Marketing

Permission Marketing: Turning Strangers Into Friends, and Friends into Customers - Seth Godin

De bijbel voor permission marketeers is wel het veelgeprezen boek van Seth Godin. Dit boek hoort bij de boeken van Virtuele Gemeenschappen omdat Permissie bij het Marketing bedrijven met Virtuele Gemeenschappen een absolute randvoorwaarde is. Het boek is een zeer goede bron voor nieuwe ideeën en bevat onder andere showcases van Amazon.com, American Airlines, Bell Atlantic en American Express. Seth Godin is onder andere Vice president van Yahoo.

Dit boek nu kopen!

Naar boven

Diverse andere interessante boeken:

Naar boven