Amazon BoekenwinkelWebdesign Boeken

In samenwerking met Amazon.com vindt u op deze pagina een selectie interessante marketing boeken.

Learning Webdesign

Learning Webdesign - Niederst en Koman

Een basisboek voor een ieder die alles wil leren over HTML, grafisch design en interface design. HTML wordt onder andere uitgelegd met behulp van drie populaire editing programma's: Macromedia Dreamweaver, Adobe GoLive en Microsoft FrontPage. In het grafische gedeelte word stap voor stap uitgelegd hoe je graphics kunt maken met Adobe Photoshop, Macromedia Fireworks en Paint Shop Pro. Verder vind je in het boek ook veel do's en dont's en de basis Webdesign technieken..

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Web Design in a Nutshell

Web Design in a Nutshell - Niederst

Een boek dat nog steeds bejubeld wordt om zijn volledigheid. Het boek bevat geen fancy plaatjes met navigatiebalkjes, slechts goede tekst waarin alle problemen worden uitgelegd waar je tegenaan loopt als je met Webdesign bezig bent. Wat dacht je van hexadecimale kleur tabellen en onmouseover scripts. Sommige oude dingen blijven goed.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Webmaster in a Nutshell

Webmaster in a Nutshell - Spainhour en Eckstein

Dit boek draait meer om technische zaken en de diverse programmeertalen waar je tegenwoordig als Webmaster mee te maken krijgt. Het boek geeft een kort handleiding over HTML, tabellen en formulieren. Verder gaat het boek de diepte in met cascading style sheets (CSS), Extensible Markup Language (XML), JavaScript, HTTP, CGI en Perl. Als je de recensies leest op Amazon.com zie je wel dat erg veel mensen dit boek als naslagwerk op hun bureau hebben staan.

Dit boek nu kopen!

Naar boven

Diverse andere interessante boeken:

Naar boven