Amazon BoekenwinkelInternet Marketing Boeken

In samenwerking met Amazon.com vindt u op deze pagina een selectie interessante Internet Marketing boeken.

Sterne - World Wide Web Marketing

World Wide Web Marketing - Jim Sterne

Een basisboek in Internet Marketing. Jim Sterne legt op heldere wijze de belangrijkste zaken uit zoals hoe je Website er zo uit moet zien opdat er redenen zijn voor een bezoeker om terug te komen. Heel erg basaal, maar helaas zijn er te veel Corperate Websites die hier niet eens aan voldoen. Verder gaat het boek in op zaken zoals adverteren op het Internet, hoe links te krijgen op het Internet, Klantenbehandeling, etc.

Een zeer goed en belangrijk boek voor een ieder die wil beginnen met Internet Marketing. Het is ook een goed boek om cadeau te geven aan diegenen die verantwoordelijk zijn voor Internet zaken en nog niet zo heel erg veel kennis van het medium hebben.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
one to one future peppers and rogers

One-to-one future - Peppers en Rogers

Absoluut een van de must have boeken op marketing gebied. Wat dacht u van "een consument per keer" in plaats van het toepassen van massamarketing? Het uitbouwen van (geautomatiseerde) persoonlijke relaties met de consument wordt hierbij tot in de detail uitgewerkt. Het boek focust zich ook op principes zoals "share per costumer" en "lifetime value" waarbij het telkens draait om de individuele omzetten die behaald worden in plaats van dat de totale marktomzet van belang is.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Internet strategie bert tiggelaar

Internet Strategie - Ben Tiggelaar

In dit boek wordt in 660 pagina's op heldere en overtuigende wijze beschreven niet alleen wat bedrijven, instellingen en overheden met Internet kunnen, maar ook hoe ze tot een effectieve Internet-aanpak kunnen komen. Het boek is gebaseerd op de praktijkervaring opgedaan bij verschillende grote bedrijven, op ruim 20 interviews met andere Internet-experts en op een intensieve studie van meer dan 200 wetenschappelijke publicaties over Internet, strategie en marketing.
Het voorwoord is van de hand van Annemarie Jorritsma, oud-minister van Economische Zaken.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Permission Marketing

Permission Marketing: Turning Strangers Into Friends, and Friends into Customers - Seth Godin

De bijbel voor permission marketeers is wel het veelgeprezen boek van Seth Godin. Het boek is een zeer goede bron voor nieuwe idee├źn en bevat onder andere showcases van Amazon.com, American Airlines, Bell Atlantic en American Express. Seth Godin is onder andere Vice president van Yahoo.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Dan Janal's Guide to Marketing on the Internet

Dan Janal's Guide to Marketing on the Internet - Dan Janal

Dit boek is voor mensen die inmiddels meer van Internet Marketing weten, maar nog niet de "Goeroe" status hebben en dus wel meer over de materie willen lezen.
Het boek is verdeeld in zes onderdelen: 1) online marketing strategy, 2) online selling, 3) promoting your website, 4) creating customers for life with one-to-one marketing programs, 5) online marketing tools en 6) online public relations. Dan Janal is onder andere de PR-man geweest van AOL en heeft daar veel gedaan op Internet Marketing gebied.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Internet Marketing for Dummies

Internetmarketing voor dummies - Frank Catalano, Bud E. Smith

Heerlijk boekje met een handleiding voor iedereen, grote bedrijven en kleine bedrijven, die zich bezig willen houden met Internet Marketing. Het boekje is compleet herzien en bevat nu ook onderdelen over mobile marketing, privacy en Internet PR. Gemakkelijk te lezen en zeer toegankelijk.

Dit boek nu kopen!

Naar boven

Diverse andere interessante boeken:

Naar boven