Amazon BoekenwinkelBoeken over Copywriting

In samenwerking met Amazon.com vindt u op deze pagina een selectie interessante boeken over Copywriting.

The Copywriter's Handbook - Robert W. Bly

The Copywriter's Handbook - Robert W. Bly

Een enigszins gedateerd boek over Copywriting. Er wordt nog niet gesproken over het Internet en er wordt zelfs nog als tip gegeven dat freelancers moeten beschikken over een goede typemachine. Echter, geen enkel probleem: dit boek is een zeer goede handleiding voor Copywriting. Bly behandelt het schrijven van print advertenties, direct mails, brochures, catalogussen, public-relations materiaal, toespraken, nieuwsbrieven, commercials en meer. Bly gaat echter verder dan dat en geeft ook tips over hoe je als freelancer aan opdrachten kunt komen. Tot slot een veelzeggend citaat van toch een gerenommeerd reclame maker:

David Ogilvy's: "I don't know a single copywriter whose work would not be improved by reading this book," zegt hij "And that includes me."

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Words That Sell - Richard Bayan

Words That Sell - Richard Bayan

Een verzameling van duizenden woorden die helpen bij de verkoop van producten. Het boek is geschreven met als voorbeeld honderden advertenties die de schrijver heeft beoordeeld. Het boek is vooral handig als je online producten probeert te verkopen aangezien de teksten vooral wervend zijn. Een nadeel van het boek is dat het engelse woorden bevat die dus natuurlijk vertaald moeten worden... En succes in het Engels is helaas nog geen garantie voor succes in het Nederlands.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Phrases That Sell - by Edward Werz, Sally Germain

Phrases That Sell - by Edward Werz, Sally Germain

Een soortgelijk boek als het voorgaande. Bevat meer dan 1000 sterke zinnen en slogans ter inspiratie. Er is ook een korte inleiding over de principes van het schrijven van creatieve teksten. Maakt het schrijven van wervende teksten een stuk gemakkelijker!

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Net Words - by Nick Usborne

Net Words - by Nick Usborne

Nick Usborne heeft reeds heel erg veel artikelen geschreven over Copywriting op het Internet. (zie ook de pagina over copywriting op Jeroen.Com) In dit boek worden de vele artikelen die hij reeds geschreven als het ware gebundeld.

Dit boek nu kopen!

Naar boven
The Ultimate Sales Letter - by Dan S. Kennedy, Daniel Kennedy

The Ultimate Sales Letter - by Dan S. Kennedy

Een systeem in 28 stappen voor pakkende sales letters, compleet met voorbeelden van succesvolle brieven van de grotere bedrijven. Het boek geeft onder andere heel correct aan dat je niet in de standaard fout moet stappen van het producten verkopen op basis van de productkenmerken maar dat je de producten juist moet verkopen op basis van de behoeften van de gebruikers.

Dit boek nu kopen!

Naar boven