Amazon BoekenwinkelLonely Planet

Ik heb mijn verzamelingetje Lonely Planets Online geplaatst. Ook leuk: je kunt dank zij mijn samenwerking met Amazon.com de boeken ook gewoon via deze pagina nieuw kopen, en via Amazon.com is een Lonely Planet veel goedkoper!

Lonely planet Italy

Lonely Planet Italie

La Dolce Vita van Fellini herbeleven in de heerlijke sfeer van het Italiaanse leven. Zoals je aan mijn lijstje zult zien is Italie mijn absolute lievelings land!

Normale prijs: €29,50
Amazon.com prijs: $17.49 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Rome

Lonely Planet Rome

Over Felinni gesproken: bezoek de trevi fonteinen en droom van een wadende Anita Ekberg, bezoek het mooiste openlucht museum ter wereld in het forum romanum, de op een na grootste kerk ter wereld bij de Sint Pieter en de Barbarinni waren erger dan de Barbaren door de mooie bronze koepel van mijn absolute topfavoriet: het Pantheon af te slopen. Maar volg ook Michelangelo's voetstappen in het Domus Aureus, Julius Caesars laatste aardse plaatst in Ceasars tempel en het balkon waar Mussolini naast Hitler het volk toesprak op het balkon van Palazzo Venezia. Kortom: Rome = tijdreizen in optima forma! Na elf keer in Rome geweest te zijn wil ik er toch weer eens een keertje heeeeel graag naar toe. Sognare e mangiare...

Normale prijs: €19,95
Amazon.com prijs: $11.19 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Toscany

Lonely Planet Toscana

Landschappen in de kleuren goud, roestbruin, donkergroen, de heerlijkste ijsjes in Florence, de nauwste straatjes in Sienna, de toren van Pisa (ok, niet mijn favoriet ;-)), de ontelbare torens van San Gimignano, de Bistecca fiorentina, de Bruscetta, de Chianti... zucht... La Vita e Bella comme Roberto Benigni ha dito!

Normale prijs: €22,50
Amazon.com prijs: $12.59 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Milan, Turin, Genoa

Lonely Planet Milaan, Turijn en Genua

Shoppen, Shoppen, Shoppen en nog meer Vendesi, tsja, waarom zou je anders naar Milaan gaan?? Maar natuurlijk, er is ook nog de borsa Immobiliare di Milano, de Duomo, de Castello, AC-milan en Inter Milan. Een tip: kijk eens wanneer een van deze clubs weer eens landskampioen wordt, de Championsleague wint, of wat dan ook. De stad staat dan echt helemaal op zijn kop! De liefhebbers kunnen in de regio ook nog naar de circuits van Modena offeeeuh, de fiat fabrieken bij Turijn. ;-)

Normale prijs: €18,67
Amazon.com prijs: $10.49 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Spain

Lonely Planet Spanje

Habla Englesi? Non, solo Catalan... zucht... :-) Heerlijk, van de klavertjes vier in de tuinen van het Alhambra, de Madrileense Tapasbars, de stationstortilla's, tot aan onze eigen Jeroen Bosch met de Tuin der Lusten in het Prado.

Normale prijs: €29,50
Amazon.com prijs: $13.99 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Morocco

Lonely Planet Marokko

Vanuit het Spaanse Algeciras maken we de oversteek naar Tangier in Marokko, maar alstublieft niet dringen bij die deuren, we komen er echt wel uit! ;-) Tangier, de stad die je als eerste wilt ontvluchten voordat je echt aan het sprookje van duizend-en-een-nachten kunt beginnen in een land vol Nederlandse Marokkanen en Marokkaanse Nederlanders. Eet op de indrukwekkende straatmarkt van Marrakesh en snuif de heerlijke geuren op, loop door de fantastische Medina van Fes, zie Laurance of Arabia, de Jewel of the Nile en de Gladiator langskomen in Ait Benhaddou en de zon onder gaan vanaf een 300 meter hoge top in de rode zandduinen in de Sahara. Prachtig Allemachtig!

Normale prijs: €26,30
Amazon.com prijs: $15.39 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Portugal

Lonely Planet Portugal

Tram 28! ;-) Neem die maar eens in Lissabon, maar vergeet ook niet de cowboy Henkie's die met de bussen levensgevaarlijk door de stad scheuren. (mijn reactie zal wel cultureel bepaald zijn ;-)) Of ga zelf je eigen port mixen in Porto of heerlijk zonnebaden in de Algarve...

Normale prijs: €26,50
Amazon.com prijs: $19.99 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet France

Lonely Planet Frankrijk

La douce vie ;-)

Normale prijs: €30,34
Amazon.com prijs: $22.99 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Paris

Lonely Planet Parijs

Oei, ROMANTISCH! Haha, hier ben ik met mijn eerste vriendinnetje, Marlies, voor het eerst mee op vakantie geweest. Jeugdsentiment zeg maar. Jim Morrison's graf in Pere Lachaisse blijft ongelofelijk veel indruk maken... Een tip: bij Pont Neuf vind je aan de kant van Quatier Latin een ontzettend goede Libanese Broodjeszaak!

Normale prijs: €23,50
Amazon.com prijs: $11.19 *

>> Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Germany

Lonely Planet Duitsland

Bach, Braadworst en Bruizend Berlijn...

Normale prijs: €29,50
Amazon.com prijs: $17.49 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Berlin

Lonely Planet Berlijn

Architectuur, Checkpoint Charlie, het Bauhaus museum, Mies van der Rohe, de KDW, PKW en LKW, Trabantjes, Keith Haring en over de muur en het ijzeren gordijn...

Normale prijs: €22,50
Amazon.com prijs: $11.89 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Brazil

Lonely Planet Brazil

Piranja's eten, krokodillen die iets te dicht bij komen, aapjes kijkend zwemmen tussen de guppies, piranha's, anaconda's en krokodillen in de Pantanal, stappen in Rio de Janeiro, lekker zonnebaden in Copacobana... Muito Bonito!

Normale prijs: €29,50
Amazon.com prijs: $17.49 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Rio de Janeiro

Lonely Planet Rio de Janeiro

Lekker Cachaca drinken in de straten die 's avonds spontaan in bruizende terrasjes veranderen, de Samba dansen in de honderden cafeetjes, hij de "Help" travestiete hoertjes observeren hoe ze niets in de gaten hebbenden mannen (??) proberen te verleiden, heerlijk zonnen in Copacobana, en, oh ja, je credit card laten frauderen in de stad aan een rivier die in januari ontdekt werd... ;-)

Normale prijs: €19,99
Amazon.com prijs: $10.49 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Argentinia

Lonely Planet Argentinie, Paraguay en Uruguay

Hard weg rennen voor vage mensen in Paraguay, shoppen in Buenos Aires en overal borden met "Maxima 60"...

Normale prijs: €29,50
Amazon.com prijs: $17.49 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet New York City

Lonely Planet New York City

Heerlijke pasta in Little Italy, goed en goedkoop (en dat is bijzonder in NY) Chinees eten in China Town, pijn in je nek van het omhoog kijken, veeer naar beneden kijken vanaf het Empire State Building en je in de hoofdrol voelen van de nieuwste Godfather film of welke film dan ook in the Big Apple...

Normale prijs: €22,24
Amazon.com prijs: $11.89 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
Lonely planet Australia

Lonely Planet Australie

Australie, het land waar het Backpacken en het idee van de Lonely Planet zelf vandaan komen! Oh ja, het antwoord op de Lonely planet prijsvraag was: De eerste Lonely Planet kwam uit in 1973! (je kon hier via de boekhandels een reis naar Cuba mee winnen)

Normale prijs: €29,95
Amazon.com prijs: $18.19 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven
SAS survival guide

SAS survival guide

Leuk al die Lonely Planets, maar waar moet je aan denken bij noodgevallen?? Welk visje kan ik vanavond op de gril leggen en wat leidt op zijn minst tot buikpijn? De SAS survival guide is een lekker klein, handbaar en makkelijk mee te nemen boekje met vooral allerlei leuke weetjes en erg goede illustraties.

Amazon.com prijs: $9.95 *

Dit boek nu kopen!

Naar boven

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud