Google Weblog

  home | weblog | contact
 

20 Apr '07 - + 0 - 0 Schrijvers achter de Google weblog

De Google weblog van brengt regelmatig nieuws over Google, zoekmachine marketing en zoekmachine spam. Maar wie zijn nu de schrijvers achter deze weblog? Hieronder stellen zij zich aan u voor.

- Jeroen van de Wiel
- Dick Bakker
- Remko Pelgrom
- Contact opnemen

Jeroen van de Wiel


Jeroen van de Wiel is na een studie communicatie reeds sinds 1997 actief bezig met zoekmachine marketing. Online sinds 1994 en begonnen als pur sang Internet Marketeer was hij verantwoordelijk voor het concept van ruim een tiental Virtual Communities (social networks) zoals SmulWeb (250.000 recepten), ReisWeb en SportWeb. Jeroen van de Wiel beheert onder andere de Zoekmachine-marketing.startpagina.nl en de Google.startpagina.nl die met 4000 links de grootste resource over Google is ter wereld. Op Jeroen.com publiceerde hij meer dan duizend artikelen over de werking van zoekmachines. Als zelfstandig ondernemer werkt hij onder andere voor klanten als het Ministerie van VROM, De consumentenbond, D-reizen en Startpagina.

Jeroen: “In 1997 bevatte mijn (toen nog persoonlijke) website al een dagboek waarin ik links plaatste, vertelde welke muziek ik op mijn computer draaide en welke films ik in de sneak preview had gezien. Dat dat nu een Weblog zou heten wist ik natuurlijk nog niet... In December 2002 opende op jeroen.com/weblog/ volgens Marketingfacts de derde zakelijke Weblog van Nederland met nieuws over Google, zoekmachines en internet marketing. Nu een aantal jaren later proberen we de Weblog op een flink hoger niveau te brengen. Dagelijks nieuws, nieuwe vormgeving en de eigenzinnig artikelen zoals er al een aantal jaren op voorkomen.”

De komende tijd verwacht Jeroen van de Wiel een significante uitbreiding te maken van de site www.jeroen.com evenals weer een aanzienlijk aantal sites en Startpagina’s te lanceren.

>> UP

Dick Bakker


Als werknemer bij Jeroen.com heb ik tot op heden gewerkt als link popularity-medewerker en ben met ingang van 1 mei de nieuwe coordinator daarvoor. Verder houd ik me bezig met het opzetten van effectieve adwords-campagnes.

Als student aan de Design Academy Eindhoven in de richting Man and Communication leer ik conceptueel nadenken over , jawel , mens en communicatie ;) Hierbij worden regelmatig de ontwikkelingen rondom web 2.0 onder de loep genomen. Hierdoor kan ik mijn baan en studie goed combineren.

>> UP

Remko Pelgrom


Als student 'International Business and Languages' aan de HEAO te Arnhem voer ik momenteel mijn afstudeeronderzoek uit voor Jeroen.com. Het doel van dit onderzoek is het vergaren van informatie over zoekmachine- en internetmarketing gericht op het buitenland. Dus het internationale aspect van het verhaal.

Ik ben als leek in 'het wereldje' gerold en moest in het begin definities doornemen zoals 'wat houdt zoekmachine marketing nu eigenlijk in?', maar nu ik er meer in zit begin ik me erg in de ontwikkelingen en trends van internet- en zoekmachine marketing te interesseren.

In mijn vrije tijd ben ik een groot reisfanaat wat helaas door tijd- en geldgebrek lastig is.

>> UP

Contact opnemen


Contact opnemen met Jeroen.com kan via de volgende mogelijkheden:

Vestiging Nederland:
  Jeroen.com/Internet strategies
  Rechtestraat 60
  5611 GR Eindhoven
  Nederland

  040 2 45 45 95
  06 294 300 20


Of via de contact pagina.

>> UP