startpagina


Startpagina's Jeroen.com
link popularity link-popularity.startpagina.nl
link-popularity startpaginaLink Popularity is een methode van zoekmachines om te bepalen welke site een autoriteit is op een bepaald gebied. Zoekmachines die werken met Link Popularity worden de zogenaamde "tweede generatie zoekmachines" genoemd.

De Link Popularity Startpagina heeft als doel mensen uit te leggen wat Link Popularity is en zo een basis hulp te bieden om beter in de zoekmachines te komen.

De pagina is onder te verdelen in drie groepen: Uitleg over linkpopulariteit met wat je wel en niet moet doen, een heel erg toegepast deel met waar en hoe je link-populariteit onder andere op kunt bouwen en een deel met achtergrond informatie over onder andere de werking van zoekmachines. De pagina biedt naast toegepaste info eveneens wetenschappelijke artikelen over het bepalen van autoriteit om in grote hoeveelheden data te kunnen zoeken.

De Link Popularity pagina is de enige bron van deze omvang op dit gebied ter wereld. Uiteraard wordt er op dit moment ook gewerkt aan de linkpopulariteit van deze pagina. Hij staat inmiddels in ieder geval al op DMOZ en alle relevante Startpagina dochters. De pagina is nog maar kort online, dus... Wordt vervolgd...

[naar de link popularity pagina] [link aanmelden]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)