startpagina

Startpagina's Jeroen.com
ilse ilse.startpagina.nl
Startpagina heeft met de ilse pagina een pagina gekregen over haar eigen moeder: ilse.

De ilse Startpagina is opgezet met het doel duidelijk te maken dat ilse veel meer is dan alleen maar de zoekmachine. Verder bevat de pagina natuurlijk een groot aantal zoektips, tips voor het aanmelden, ilse channels, de geschiedenis van ilse en de verschillende organisaties die deel uitmaken van de ilse mediagroep.

Het aangename van deze Startpagina is de samenwerking met ilse media. Zij bieden volledige redactionele vrijheid ondanks dat Startpagina onderdeel uitmaakt van de ilse mediagroep en hebben zelf ook mee geholpen met het verzamelen van links.

De ilse zoekmachine is ondanks dat ze flink aan marktaandeel heeft ingeleverd nog steeds Nederlands meest gebruikte zoekmachine van eigen bodem. Daarnaast wordt vaak onderschat dat de ilse media groep in zijn geheel met ruim 15 miljoen pageviews per dag qua pageviews nog steeds de allergrootste content provider van Nederland is.

Tot slot: De ilse.startpagina.nl is niet geaffilieerd met ilse media b.v. en wordt zelfstandig en objectief onderhouden door Jeroen van de Wiel, eveneens beheerder van de Google.startpagina.nl. ilse's naam en logo zijn gebruikt met officiele toestemming.
[naar de ilse pagina] [link aanmelden]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)