startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google zoektips Google-zoektips.startpagina.nl
google zoektips startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. Google-zoektips pagina biedt inmiddels meer dan 200 links die van zeer basaal tot in de diepste detail tips bieden over hoe je het beste met Google kunt zoeken.

Googlebeten
De pagina richt zich onder andere op mensen die voor het eerst gebruik maken van een zoekmachine. Voor hen zijn er de allersimpelste tips te vinden over hoe je bijvoorbeeld met twee woorden kunt zoeken. Ook zijn er voor hen een aantal cursussen geplaatst met bijvoorbeeld de do's en dont's van het zoeken met Google.

Zoekprofs
Naar verloop dat je dieper in de pagina duikt worden de tips ook diepgaander en eindigen we als het ware bij de echte zoekprof. Zo zijn er bijvoorbeeld erg goede resultaten te behalen bij de diverse documentenzoekers. Bij het zoeken naar Google documenten komen bijvoorbeeld diverse hoogwaardige onderzoeken naar boven.

Zoektips pagina zoekmachine
De zoekmachine op de Google zoektips pagina biedt toegang tot alle mogelijke zoekfuncties van Google. Zo kun je gemakkelijk experimenteren met de diverse opties van Google. De zoekfunctie is zo opgezet dat deze ook als alternatieve ingang voor Google zelf kan dienen.

[naar de Google-zoektips pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)