startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google tools Google-tools.startpagina.nl
google tools startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. Google-tools pagina biedt inmiddels meer dan 150 links.

Google toolbar
Een van de handigste Google tools is de Google toolbar. De Google toolbar biedt onder andere toegang tot Google site search en maakt het gemakkelijk om heel erg snel een zoekopdracht uit te voeren zonder dat je eerst de site www.google.nl moet openen. Er zijn echter diverse versies en varianten van de Google toolbar zoals de Alexa Toolbar, de Google Search Tool, de Googlebar, de Googlebox en de Ultrabar. Met al deze Tools kun je rechstreeks zonder Google.nl eerst te bezoeken een zoekopdracht ingeven.

Google Web Apis
Enige tijd geleden kwam Google met een opvallende mogelijkheid. Google stelde haar database open voor programmeurs die voor eigen gebruik nieuwe Google tools wilden ontwikkelen. Je mag dan met een speciale "sleutel", de Google Web Api key, tot maximaal 1000 zoekopdrachten per dag met je tool uitvoeren. De Google Web api's hebben geleid tot diverse interessante nieuwe Google tools.

Google tools zoekmachine
De zoekmachine op de Google tools pagina biedt toegang tot de soms zeer opvallende zoekfuncties die door diverse mensen ontwikkeld zijn. Zo kun je in de praktijk de creaties van anderen testen en je keuze maken van welke eventueel je voorkeur krijgt.

[naar de Google-tools pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)