startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google talen Google-talen.startpagina.nl
google talen startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. De Google-talen pagina biedt inmiddels meer dan 90 talenversies van Google. Niet alleen officiele erkende talen zoals Engels, Latijn en Fries passeren de revue, ook de meer kleurrijke talen zoals Hacker, Klingon, Swedish chef (bork, bork, bork), Ewmew Fudd en Pig Latin.

Google Dialecten
Er is op de Google-talen pagina ook een uitgebreid onderdeel dat aandacht besteedt aan de niet officiele Google talen versies zoals meer dan een tiental kleurrijke Belgische dialecten.

Google Language Tools
Een belangrijk onderdeel van de pagina gaat over de Google Language Tools en hoe je Google mee kunt helpen met het vertalen van haar site. Mocht je er echter niet helemaal uit komen, dan staan er ook een aantal links naar online vertaaltools en een aantal vertaal sites.

Google talen pagina zoekfunctie
Verder is er aan de pagina een speciale zoekmachine toegevoegd die het mogelijk maakt om met de 90 talenversies te zoeken. Zo kun je door deze speciale Google-talen pagina zoekfunctie te gebruiken bijvoorbeeld zoeken naar alleen maar sites in de Nederlandse, Spaanse, Duitse, Italiaanse, Franse, et cetera, taal. Deze zoekmachine biedt ook de mogelijkheid om gehele pagina's of gewoon een paar woorden te vertalen.

[naar de Google-talen pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)