startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google mensen Google-mensen.startpagina.nl
google landen startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. De Google Mensen pagina biedt ruim 150 links over de mensen die verantwoordelijk zijn voor het succes van Google.

Google's Hall of Fame
Eigenlijk is deze pagina een grote hall of fame van de oprichters van Google en haar meest opvallende personeelsleden. De revu passeren de twee oprichters Larry Page en Sergey Brin, Google CEO Eric Schmidt, Usability Guru Jakob Nielsen, Webmasterhulp GoogleGuy (actief op Webmasterworld.com), Jim Reese die 10.000 linux machines beheert en Cindy McCaffrey die zonder echt veel marketing budget toch ook goed werk levert.

De links die geplaatst zijn gaan onder andere naar biografie├źn, de persoonlijke homepages, nieuwsgroep bijdrages en interviews met de Google medewerkers.

Niet alleen maar de Google bobo's
Ook de wat ludiekere leden uit de Google Gang komen naar voren. Zo is er de vermaarde voormalige kok van de Greatful Death, Charlie Ayers, die het Google personeel culinair verwent en de hoofd afdeling Corperate Design, Dennis Hwang (is eigenlijk programmeur), die de eenmansafdeling Corperate Design bestiert en de meest opvallende logo's brouwt die bij speciale gelegenheden het standaard Google logo vervangen.

Werken bij Google?
Zelf een Google mens worden? Dan is er ook sollicitatie informatie toegevoegd. We houden je niet tegen en zodra je je eerste loonstrookje binnen hebt wil ik je homepage graaaag toevoegen ;-)

Google Mensen Zoekmachine
De zoekfunctie in de Google mensen pagina is er speciaal op gericht om mensen en informatie over mensen te zoeken. Zo vind je er bijvoorbeeld Googlism en kun je er biografie├źn, interviews en homepages zoeken door enkel en alleen een naam in te vullen.

[naar de Google-mensen pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)