startpagina


Startpagina's Jeroen.comGoogle landen Google-landen.startpagina.nl
google landen startpaginaEen kleindochter van de Google Startpagina. De Google-landen pagina biedt inmiddels meer dan 70 specifieke landensites. Verder is Google inmiddels ook online gegaan met speciale landenversies van Google news. De geboden Google news links bieden bijvoorbeeld specifiek nieuws gericht op Engeland en zelfs India.

Een van de mogelijkheden van de zoekmachine Google is het fenomeen "Geotargeting". Google kan hiermee mensen die vanuit een bepaald land surfen automatisch de Google versie van dat land aanbieden. Ook hierover is informatie te vinden op de Google-landen pagina.

Verder is er aan de pagina een speciale zoekmachine toegevoegd die het mogelijk maakt om naar informatie op sites in 70 specifieke landen te zoeken. Zo kun je door deze speciale zoekfunctie te gebruiken bijvoorbeeld zoeken naar alleen maar sites uit Belgie. Ook toegevoegd aan de zoekmachine zijn een aantal "vakantie zoekers". Je hoeft maar een keer bijvoorbeeld "New York" in te vullen en kunt vervolgens met de dropdown zoeken naar hotels, restaurants, disco's en musea.

Sommige landen zijn niet echt bekend (met de Bounty naar de Pitcairn Islands??). Vandaar dat er ook landeninformatie door middel van verschillende bronnen (zoals de zeer uitgebreide CIA World Fact Book) aan de Google-landen pagina is toegevoegd. De landen informatie van Lonely planet en de CIA World Fact Book zijn ook via de zoekmachine van de pagina bereikbaar.
[naar de Google-landen pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)