startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google Humor Google-humor.startpagina.nl
google humor startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. De Google Humor pagina biedt ruim 180 links naar de meest bizarre dingen die mensen met betrekking tot Google hebben gedaan. Maar ook Google heeft het een en ander op haar kerfstok...
Google vreeeeeeemde versies
google pigeon rankDe mensen die wat meer bekend zijn met Google kennen haar vreemde talenversies wel. Wat dacht je van de Google Homepage in de talen Hacker, Klingon, Swedish chef (bork, bork, bork), Ewmew Fudd en Pig Latin. Minder bekend is Google's uitleg van haar "Pigeon Ranking" en wie Chad al wel eens heeft zien fietsen mag zich een echte insider noemen. Dat er een parodie is op de fietsende Chad in de stijl van "Chad is evil" was voor mij nog nieuw, die link was ik nog nergens tegen gekomen maar die vind je dus op de Google humor pagina.

Google dialecten
Ook minder bekend zijn de (onofficiele) Belgische dialecten versies van Google. Ik wist alleen echt niet waar het dialect "Oilsjters" vandaan kwam. Voordat je me gaat mailen: blijkt Aalst te zijn. ;-)

Google Cartoons
Ook een minder bekend iets van Google zijn haar diverse Cartoons. Heel erg bijzonder is de Haagsche Harry 'Koekel' cartoon die Haagsche Harry ooit zelf voor mij gemaakt heeft. Ook de officiele Dilbert Google Doodle Cartoons zijn erg leuk.

Aan de zoekmachine zijn eveneens een aantal raaaaare zoekfuncties toegevoegd...

[naar de Google-humor pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)