startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google Hacks Google-hacks.startpagina.nl
google hacks startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. De Google Hacks pagina biedt ruim 200 links die allen te maken hebben met de Google bijbel, het boek Google Hacks van Tara Calishain.

Diverse Google Hacks recensies
Over Google Hacks is inmiddels van alles geschreven. Deze recensies zijn bij elkaar te brengen zodat je wat meer over het boek kunt lezen een zo beter een keuze kon maken om het eventueel wel of niet te kopen.

De hoofdstukken van Google Hacks
google hacks boekDe volledige titel van het boek is Google Hacks: 100 Industrial-Strength Tips & Tools. Het zal je dus wel niet verbazen dat het boek uit 100 hoofdstukken bestaat. Wat ik geprobeerd heb is de honderden links uit het boek te verzamelen en per hoofdstuk te plaatsen. Dat scheelt veel typewerk en zo kun je online zonder het boek er bij te hebben ook kijken naar wat er allemaal met Google kan.

Persoonlijk moet ik toegeven dat ik bij het lezen van het boek de links niet heb bekeken. Ik denk dat veel mensen dat ook niet hebben gedaan en denk ook dat dat niet de aard van het lezen van een boek is. Een aanvullende pagina met daarop alle links bij elkaar leek me dan ook een uitkomst en goede aanvulling voor de Google Pagina. Voor zover bekent is dit ook de enige thematische linkpagina over dit boek ter wereld.

Google Hacks zoekmachine
Aan de zoekmachine zijn zoveel als mogelijk functies die in het boek Google Hacks worden genoemd uitgewerkt. Zo kun je er gemakkelijk mee experimenteren en uitproberen wat anderen inmiddels hebben gebrouwd.

[naar de Google-hacks pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)