startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google gmail Google-gmail.startpagina.nl
google gmail startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. De Google Gmail pagina biedt ruim 200 links over het 1 gigabite grote e-mail programma van Google.

Lancering Google Gmail
Aparte aandacht wordt er besteed aan de lancering van Google op 1 april 2004. Ruim 600 toonaangevende media berichtten wereldwijd binnen enkele uren over de lancering van de nieuwste Google telg. Grote vertwijfeling was er binnen de Weblog wereld of Google nu serieus met een 1 gigabite grote mailbox kwam of dat het een nieuwe 1 april grap zou zijn. Ook op Webmasterworld was er grote vertwijfeling en GoogleGuy (een werknemer van Google) liet het in het midden of het nu echt was of niet. Zoals we inmiddels allemaal weten was het geen 1 april grap maar een van de grootste lancering stunts van de afgelopen jaren.

Protesten Google Gmail en Privacy
google gmaiDe lancering van Gmail leidde niet alleen tot enthousiaste reacties. Binnen een week kwamen een groot aantal privacy organisaties met een petitie waarmee ze de inbreuk op de privacy door Google Gmail aan de kaak stelden.

Google Gmail tools
Binnen een aantal weken werden de eerste Gmail tools beschikbaar gesteld.

Google Gmail invites
Een Google Gmail adres is alleen te krijgen op uitnodiging van iemand die al een mail acccount heeft. Je moet dus van iemand een Gmail invite krijgen om aan de slag te kunnen. Deze zijn inmiddels zo populair dat er een complete handel omheen ontstaat. Een knap staaltje viral marketing! Ook op Jeroen.com werden er enkele tientallen verzoeken om een "invite". Gmail invites voor een Google Gmail account kun je via marktplaats, e-bay en de diverse fora krijgen. De Gmail pagina zal ook een prikbord en een paginamarkt krijgen om invites uit te wisselen.

[naar de Google-gmail pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)