Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § 'Eigen netbook voor Google'

Google Netbook AndroidInmiddels zijn de geruchten omtrent de Google Phone bevestigd in de vorm van de Google Nexus One, maar inmiddels circuleren er ook hardnekkige geruchten op Internet over Google's eigen netbook. Het Netbook zou volgens de geruchten draaien op Google Chrome OS.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google censuur in ItaliŽ

Rechtszaak Google ItalieEen Italiaanse rechter heeft besloten dat Google per direct alle Youtube-videoís verwijderen die eigendom zijn van het Italiaanse mediaconglomeraat Mediaset. Daarnaast kan Google een schadeclaim verwachten van maarliefst 500 miljoen euro.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Franse boete voor Google Books

Google Books FrankrijkEen Franse rechtbank in Parijs heeft afgelopen vrijdag besloten dat Google Books auteursrechten heeft geschonden. Google Books heeft delen van Franse boeken ingescand en gepubliceerd op haar website, waarop auteursrecht rust.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google verliest rechtzaak Berlusconi om YouTube filmpjes

Google & YouTubeGoogle moet alle video's van het mediaconcern Mediaset, eigendom van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, per direct verwijderen van haar videosite YouTube. Afgelopen donderdag werd door Google een rechtzaak hierover verloren.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Ontvrienden is ook het Nederlandse woord van 2009!

Een maand geleden werd bekend dat 'Unfriend' in de Verenigde Staten gekozen was tot het woord van het jaar. In de Nederlandse variant van deze verkiezing sluiten we ons hier volledig bij aan. Ontvrienden is het Nederlandse woord van 2009 geworden!

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Phone: 'Nexus One' te koop vanaf begin januari?

Nexus OneTerwijl Google nog altijd geen officiŽle verklaring afgeeft voor haar eerste mobiele telefoon, blijft men op internet speculeren. De naam 'Nexus One' is nog niet bevestigd door Google, maar volgens Reuters kunnen de Amerikanen de eerste telefoons vanaf 5 januari 2010 verkrijgen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google en Bing snoepen van marktaandeel Yahoo

ComscoreGoogle en Bing zijn in marktaandeel gestegen. In tegenstelling tot Yahoo die haar marktaandeel zag dalen afgelopen maand. Dit blijkt uit gegevens van Comscore.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Introductie Goo.GL

Google Goo.GlGoogle lijkt ook in de steeds groter wordende markt van verkorte url's te stappen met het domein goo.gl. Via deze nieuwe service kunnen mensen heel simpel een lange url verkorten.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Mega advertenties Google Chrome in Spits!

Google Chrome in SpitsGoogle heeft een eigen advertentiecampagne gemaakt voor haar webbrowser Google Chrome. Zowel op internet als in de gratis ochtendkrant 'SP!TS' was de boodschap duidelijk leesbaar: Chrome van Google: Een snelle, nieuwe browser voor iedereen!

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 150ste Verjaardag Zamenhof Esperanto logo!

150ste Zamenhof Esperanto logo!Google viert vandaag de 150ste verjaardag van Zamenhof Esperanto met een speciaal logo! Deze keer geen stripfiguurtjes maar een ingetogen Esperanto vlag, het symbool van de universele taal.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Nexus One aka. Google Phone

Google Nexus OneDe Google-Phone lijkt er nu echt aan te komen en wel onder de naam Google Nexus One. Inmiddels zijn de eerste specificaties op het Internet verschenen. De Nexus One draait op Google Android 2.1 en zou beschikken over een 3,7"-display. Echter lijkt de Snapdragon-chipset niet aan boord van het nieuwe toestel te zitten.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Kopstuk Firefox haalt uit naar Google

Google_FirefoxKopstuk van Firefox, Asa Dotzler, heeft uitgehaald naar Google. Hij stelt dat alle Firefox-gebruikers Google zouden moeten inruilen voor de nieuwe zoekmachine van Microsoft, Bing. Dotzler is niet te spreken over de opvattingen van Google-topman Eric Schmidt over privacy op het Internet.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Zoekmachine spam via Twitter in Google

SpamEerder werd bekend dat er real-time zoekresultaten gaan verschijnen in de zoekmachines van Google en Bing. Nu de zoekmachines de resultaten van social media opnemen, is het aantal zoekmachine spam links via Twitter en Facebook echter flink toegenomen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google medewerkers al in bezit van Google Phone

Google MobileDe geruchten over de Google Phone lijken steeds realistischer te worden. Zo laat Google momenteel haar medewerkers een telefoon testen. Google meldt op haar Mobile Blog dat zij haar medewerkers betrekt in het testen en beoordelen van een mobile telefoon met haar software Android.

(Lees verder...!)