Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Introductie Google Public DNS

Google Public DNSAlweer een nieuwe dienst van Google die het levenslicht ziet. Ditmaal introduceert Google haar eigen DNS server onder de naam Google Public DNS. De dienst is bedoeld om DNS-request sneller af te handelen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Acer netbook met Google Chrome OS in 2010

Google Chrome OSIn de tweede helft van 2010 verwacht Acer met een netbook op de markt te komen die gaat draaien met Google Chrome OS als besturingssysteem. Acer verwacht hiermee de eerste fabrikant te zijn die met een netbook komt die draait op het besturingssysteem van Google.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google vertaalt zoekresultaten

GTranslateGoogle maakt zoeken weer een beetje makkelijker met haar nieuwe tool Google Translate Search. De tool vertaalt de zoekresultaten naar een taal naar keuze. Google heeft de tool eerder in Google Translate getest en heeft het nu geļntegreerd in haar zoekresultaten .

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google.nl wederom best bezochte website 2009

Google NederlandOok in 2009 is Google.nl de best bezochte website in Nederland geworden. Volgens onderzoek van Multiscope bereikte Google afgelopen jaar 97% van de internet gebruikers met haar diensten. YouTube.com stijgt dit jaar naar de tweede plek en Hyves.nl bleef net als vorig jaar steken op de derde plek.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nieuwe vormgeving homepage Google vrijgegeven!

Nieuwe look GoogleGoogle is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwerpen en het experimenteren met een nieuwe vormgeving voor de homepage. Vandaag geeft de zoekmachinegigant de vernieuwde vormgeving van de homepage vrij.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Bing Streetside gaat concurreren met Google Street view

Bing StreetsideZoekmachine Bing gaat nu ook op andere vlakken de strijd aan met Google,die nog altijd de onbetwiste marktleider is. Bing komt nu met haar eigen variant op Google Street view Bing Streetside. Je kunt door de kaarten lopen, rijden met een raceauto of een sportauto. Het lijkt er spectaculairder uit te zien dan Google Street view.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Monopoly City Streets stopt op 9 december

 Google Monopoly City Streets Het populaire online spel Monopoly City Streets heeft aangekondigd op 9 december volledig te stoppen. Het spel maakte gebruik van Google Maps. De makers gaven aan overdonderd te zijn door het succes en alles wat daardoor fout ging.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Einde gratis Google Nieuws?

Logo Google Nieuws Het onbeperkt doorspitten van digitale kranten komt tot een einde zo bericht de Volkskrant vanochtend. Google gaat uitgevers van kranten de mogelijkheid bieden om lezers vanuit Google Nieuws deels buiten de deur te houden.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Phone in aantocht?

AndroidDe geruchten over een eigen telefoon van Google aka. de Google Phone zijn er al langer, maar ze beginnen steeds meer serieuzere vormen aan te nemen. Volgens een bron van Gizmodo worden er binnenkort een aantal prototypes afgeleverd op het hoofdkantoor van Google in Mountain View (VS).

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google: Wereld Aidsdag

Google.orgVandaag, 1 December, is het wereld aidsdag 2009 en ook Google laat dit niet voorbij gaan. De zoekmachine plaatst op haar Amerikaanse homepage een link met de tekst " World AIDS Day: Learn more about how you can help". De link brengt je naar een pagina met een overzicht van organisaties die zich inzetten in de strijd tegen aids/hiv.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § EU gaat eigen Google Books ontwikkelen

Google BooksDe Europese Unie heeft laten weten plannen te hebben om een eigen Google Books te ontwikkelen. Daarmee worden ze een concurrent van het Google Books project. De Franse minister van Cultuur, Frederic Mitterrand vindt dat het openbaar maken van digitale boeken een taak is van overheden en niet van bedrijven als Google.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Hyves populairste zoekterm Google Nederland

HyvesWe zoeken, volgens onderzoek van Google, massaal naar het woord Hyves in de zoekmachine. Na Hyves volgen YouTube, online, Marktplaats, Google, Weer, Hotmail, Routeplanner, Wikipedia en Telegraaf als populairste zoektermen, zo maakte Google dinsdag bekend.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Turkije werkt aan eigen zoekmachine 'Google'

Google TurkijeTurkije is bezig om een eigen zoekmachine en een nationale maildienst op te zetten. De twee nieuwe Turkse diensten, die doen denken aan Google en haar maildienst Gmail, zouden in 2010 gelanceerd moeten worden.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google: Comment Spam schadelijk voor je site ranking

SpamGoogle heeft een bericht gepost op haar blog genaamd "Hard facts about comment spam". In dit bericht laat Google weten dat als er spam voorkomt tussen reacties op je site de zoekmachine je site minder vertrouwt en dit uiteindelijk schadelijk kan zijn voor je ranking.

(Lees verder...!)