Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Zoekmachine Woordenboek: nu 1400+ woorden!

Jeroen.com Zoekmachine WoordenboekJeroen.com heeft vandaag weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Het Zoekmachine woordenboek is vandaag door de grens van 1400 artikelen geschoten. Het woordenboek werd in november 2007 gelanceerd.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Update: Google Maps Navigation op iPhone

Google CorporateIn tegenstelling tot eerder berichten dat Google Maps Navigation alleen beschikbaar zou zijn voor Google Android 2.0, komt het gratis navigatiepakket van Google toch beschikbaar voor de iPhone. Dit nieuws maakte Eric Schmidt, CEO van Google, vandaag kenbaar in een gesprek met Forbes.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google aangeklaagd om Google Chrome

Google SuedGoogle is aangeklaagd door softwareontwikkelaar Red Bend Software. Red Bend beweert dat Google inbreuk maakt op een patent van het bedrijf. Het gaat om de wijze waarop de browser Google Chrome zichzelf update.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nieuw: Google Music Search!

Google MusicGoogle gaat in Google Music Search resultaten tonen van haar muziek partners. Vorige week lekte de nieuwe zoekfunctie, onder de naam 'onebox' al uit, maar nu heeft Google via haar blog de introductie officieel gemaakt.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google introduceert Google Maps Navigation

Internetreus Google heeft afgelopen woensdag voor veel commotie gezorgd bij beleggers in het aandeel van navigatieproducent TomTom. Google heeft op een beurs in Amsterdam namelijk aangekondigd in de markt van gespecialiseerde navigatiesoftware te stappen met Google Maps Navigation.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 50 jaar Asterix!

AsterixQuoi? Google heeft vandaag misschien wel het mooiste logo in haar korte geschiedenis en wel ter ere van de 50ste verjaardag van Asterix! Deze keer neemt Google ons mee naar een klein dorpje dat moedig weerstand weet te bieden tegen de Romeinse overweldigers.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § China beschuldigt Google van censuur!

Google ChinaThe People's Daily, de belangrijkste krant van de Chinese Communistische Partij, beschuldigt Google van censuur. De krant beweert dat Google haar zoekers weg probeerde te houden van hun website, nadat The People's Daily in haar krant een rapport schreef over de schending van het auteursrecht door Google.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google: Gratis Navigatiesysteem?

GoogleGoogle komt met een gratis navigatiesysteem voor de iPhone, zo vrezen Amerikaans fabrikanten van navigatiesystemen. Het zou gaan om een gratis applicatie met gesproken navigatie. Het blad Forbes meldt dat Google de dienst gratis gaat aanbieden. De gratis dienst zal advertenties tonen op en langs de route.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nieuw: Google Social Search!

Google Social SearchGoogle introduceert een nieuwe manier van zoeken met Google Social Search. Met deze 'sociale zoekfunctie' worden de meest relevante zoekresultaten uit je sociale netwerk getoond bij het ingeven van een bepaald zoekwoord. Je moet wel in het bezit zijn van een Google-account om gebruik te maken van deze dienst.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 'Android het slechtst' volgens Symbian-baas

Android SymbianHet mobiele besturingssysteem Google Android wordt door Symbian-directeur Lee Williams betiteld als 'meest slechte platform' en 'kwaadaardig besturingssysteem'. Ook voor andere concurrenten had Williams geen goed woord over, zo zou Apple hebberig zijn, omdat ze zoveel marktaandeel willen hebben.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google = Beste baas

GoogleGoogle is de meest aantrekkelijkste werkgever voor hoog opgeleide jongeren, dit blijkt uit een Zweeds onderzoek wat is uitgevoerd onder 120.000 universitaire studenten. De studenten zijn allen afkomstig uit de 11 grootste en meest invloedrijke economieŽn ter wereld.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Zoekresultaten bewijzen recessie

Zoekresultaten GoogleDe zoekresultaten binnen Google laten sinds de tweede helft van 2008 duidelijk zien dat de recessie de Nederlandse bevolking in haar greep houdt. Er wordt namelijk steeds vaker gezocht op termen als 'besparen' en 'bezuinigen'.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google toont U2 live op YouTube

U2ubeGoogle toont het U2 concert in de Rose Bowl in Pasadena live op YouTube. De Los Angeles Times meldt dat dit het eerste live concert is wat YouTube live streamed. Vorige week plaatste U2 een aankondiging op haar officiŽle website. Fans in 16 landen konden live meegenieten van het concert.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google manipulatie in Aziatische Google Maps

Google MapsGoogle probeert voor 'Arunachal Pradesh' zowel China als India tevreden te houden. Het gebied, waar beide landen al jaren ruzie over maken, wordt bij Google Maps getoond als 'grijs gebied'. Dit doet Google bij gebieden waarover discussie is tot welk land het behoort. Maar vreemd genoeg hoort Arunchal Pradesh bij de Chinese versie van Google Maps tot China en bij de Indiase versie van Google Maps wordt het gebied toegekend aan India.

(Lees verder...!)