Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Eerste Netbooks met Google Chrome

Google Chrome In China wordt gestart met de productie van netbooks met het besturingssysteem Google Chrome OS. Half oktober zullen de eerste netbooks productie klaar zijn en zullen de eerste Google Chrome netbooks in China op de markt komen. Deze netbooks zullen alleen in China verkrijgbaar zijn, het gaat daarbij om goedkope netbooks met de Chinese Loongson-processor.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 140 jaar Gandhi!

En weer een schitteren logo en deze keer ter ere van een van de meest respectabele personen uit de geschiedenis: Mahatma Gandhi!

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § HOT: Google Wave invites!

Google WaveDe stormloop op de Google Wave invites is losgebarsten. Zoals we eerder deze week meldden, zijn de 100.000 uitnodigingen voor populaire Google Wave vandaag de deur uit gegaan. Een aantal van deze personen mag anderen uitnodigingen om ook deel te nemen. Juist op deze uitnodigingen is een enorme run onstaan op Twitter en ze worden zelfs te koop aangeboden op eBay.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Vertalen: websites nu in 51 talen!

Google TranslateHoe lang duurt het om je website te vertalen in 51 talen? Voortaan niet lang meer, want Google meldt vandaag op haar blog dat de website van Google Vertalen een nieuwe vertaaltool bevat. Met deze tool is het mogelijk om websites te vertalen in 51 talen. Onder deze 51 talen behoort ook het Nederlands.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nieuwe functies Google Docs maken studeren makkelijker

Google DocsGoogle heeft verschillende nieuwe functies toegevoegd aan haar gratis applicatie Google Docs. Het kantoorsoftware programma wordt door middel van deze functies makkelijker in het gebruik, vooral voor studenten. Studenten kunnen voortaan werken met wiskundige en scheikundige vergelijkingen en daarnaast is er aan Google Docs een vertaalfunctie toegevoegd.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Speech voor het geval astronauten Apollo 11 zouden stranden op de maan

Gisteren overleed journalist, columnist en presidentiŽle speechwriter William Safire op 79 jarige leeftijd. Voor president Nixon van de Verenigde Staten schreef hij een speciale speech voor het geval de astronauten van de Apollo 11, Buzz Aldrin en Neil Armstrong, zouden stranden op de maan. Een Must Read.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Warner Music terug op YouTube

Warner Music op YouTubeHet geschil dat YouTube en Warner Music hadden met betrekking tot de voorwaarden waaronder muziek van Warner op YouTube mag worden aangeboden is bijgelegd. Afgelopen jaar liep dit overleg nog op niets uit, waarop de muziek van Warner van de populaire videowebsite werd verwijderd.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google roept Android-kloon halt toe

CyanogenModGoogle heeft aangegeven de maker van een bekende alternatieve Google Android -build, CyanogenMod, te willen gaan vervolgen, als het niet stopt met het verspreiden van 'illegale' Google applicaties.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Wave morgen beschikbaar

Google heeft bekend gemaakt dat ze morgen, woensdag 30 september, 100.000 gebruikers de kans geeft om Google Wave, de nieuwe virtuele Google kantoor software, uit te proberen. De nieuwe Google applicatie is al door enkele bedrijven getest en de grote fouten zijn er volgens Google inmiddels uit gehaald.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Ruzie AT&T en Google

GoogleAT&TAT&T heeft fel gereageerd op de brief van Google aan de FCC, waarin het internetbedrijf haar frustraties uit over het feit dat Apple en AT&T de nieuwe Google Voice applicatie blokkeren. AT&T komt nu met een reactie op deze brief met een aantal verwijten terug.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Hoorzitting Google Books uitgesteld

Google BooksDe hoorzitting over de 'boekendeal' van Google Books en een groep uitgevers en auteurs is door de rechter uitgesteld. Hierdoor heeft Google de tijd om samen met de uitgevers en de auteurs de schikking aan te passen. De hoorzitting zou op 7 oktober 2009 plaatsvinden. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 2560-ste Verjaardag Confucius!

ConfuciusVandaag heeft Google ter ere van de 2560-ste verjaardag van de Chinese filosoof Confucius een speciaal logo. Confucius heeft een enorme invloed gehad op geheel AziŽ met zijn visies op op nederigheid, gehoorzaamheid aan ouderen en harmonie.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 11e Verjaardag Googlle!

google 11 jaarGister vierde Google haar 11e verjaardag. Om deze verjaardag te vieren heette Google gister Googlle De twee Ďll-ení in het Google logo betekende natuurlijk Ď11í, waardoor Goog11e ontstond.

(Lees verder...!)