Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Tros radio online: Jeroen.com over monopoly city streets

Monopoly City StreetsIk zit nu in Hilversum in de NOS studio. Tussen 13:15 en 14:04 zal er een uitzending zijn op radio 1 over monopoly city streets in het Tros programma "radio online".

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 'Google gaat boeken drukken'

Espresso Book MachineGoogle speelt met het plan om 2 miljoen digitale boeken, die inmiddels uit de fysieke boekwinkels zijn verdwenen, opnieuw uit te brengen op papier, dankzij het 'Espresso Book Machine', een ultra snelle boeken printer. Het Espresso Book Machine drukt een paperback van 300 pagina's binnen de vijf minuten.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google lovend over Microsoft

HTML 5Het gebeurt niet vaak, maar Google heeft zich onlangs lovend uitgelaten richting zijn 'grootste' concurrent Microsoft. De lovende woorden hadden betrekking op het feit dat Microsoft zich inzet voor de promotie van de HTML 5 standaard.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google verbaast met het Data Liberation Front

Data Liberation FrontInternetreus Google heeft voor enige verbazing gezorgd door te starten met het initiatief: het Data Liberation Front. Het Data Liberation Front geeft gebruikers tips hoe zij hun data bij de verschillende Google-diensten weg kunnen halen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § '2e ronde' Monopoly City Streets gestart!

Monopoly City StreetsDe website van Monopoly City Streets is weer online. Het heeft een nachtje geduurd, maar ondertussen is het gehele spel gereset. Vannacht, rond 12 uur Nederlandse tijd, vond dan ook de restart plaats. In deze '2e ronde' zijn er een aantal regels veranderd.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Facebook verslaat Yahoo in Alexa ranking, MySpace stort in

Facebook is deze week Yahoo voorbij gesneld in de top 500 meest bezochte sites op het web volgens Alexa. Google lijkt zich inmiddels zorgen te maken en ziet Facebook als een van de grootste bedreigingen voor haar positie.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nieuwe Versie Google Chrome 3.0

Google heeft een nieuwe versie van haar browser Google Chrome gelanceerd. Google wil haar marktaandeel van 2.8% op de browsermarkt zo snel mogelijk vergroten. Doel is om binnen 2 jaar een marktaandeel van minimaal 10% te behalen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google neemt beveiligingsbedrijf ReCaptcha over

ReCaptchaGoogle heeft beveiligingsbedrijf ReCaptcha overgenomen. ReCaptcha, verantwoordelijk voor de plaatjes met woorden die je moet invoeren om te laten zien dat je geen spambot bent, wordt veelal gebruikt op weblogs en websites. Daarnaast wordt ReCaptcha veel gebruikt bij registratieformulieren.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Reset Monopoly City Streets op 17 september

Monopoly City StreetsDe kogel is definitief door de kerk; het spel is nu een week online, maar Monopoly City Streets kondigt nu op de eigen weblog aan dat het spel een restart krijgt. De reset van Monopoly City Streets vindt plaats op 17 september om 15.00 uur GMT, 16.00 uur Nederlandse tijd. Monopoly City Streets wordt 12 tot 24 uur van het web gehaald.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nieuw: Google Fast Flip

FastFlipGoogle introduceert in Labs de nieuwe service Google Fast Flip; door dagbladen bladeren alsof ze voor je liggen. De nieuwe service biedt gebruikers de mogelijkheid om snel en makkelijk een blik te werpen in verschillende dagbladen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Graancirkels?!

GraancirkelsWat nu, zien we Graancirkels?! Een nieuwe "vreemde" zoekopdracht in Google! Na de Onverklaarbare verschijning volgt de graancirkel als 2de in een serie van 3 speciale Google logo's. Het derde logo zal alles duidelijk maken.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Zoekopdrachten Google voorspellen groei economie

Google laat weten dat er in Amerika steeds minder wordt gezocht op woorden als unemployment benefits (uitkeringen) en er meer wordt gezocht op bijvoorbeeld real estate agents (makelaars). Dit zou een teken kunnen zijn van een opkrabbelende economie.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Groen Google gaat voor zon

GoogleGoogle houdt zich bezig met het ontwikkelen van zonnespiegels die wel 3 tot 4 keer goedkoper zijn dan normale zonnepanelen. Het bedrijf geeft aan dat de 'tegenvallende ontwikkeling in de groene technologie' de oorzaak hiervan is. Ze zouden 'teleurgesteld zijn over het uitblijven van de doorbraak hiervan' en zo zouden er 'te weinig bedrijven met vernieuwende ideeŽn' zijn.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Eerste ruzie binnen Google Monopoly City Streets

google De eerste berichten over valsspelers in Google Monopoly City Streets verschijnen op het Internet. Het is mogelijk om binnen de online game Monopoly City Streets van Google vals te spelen. Een Nederlandse jongen maakte via Twitter bekend dat zijn account gehacked is en zijn straten verkocht worden.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Monopoly City Streets nu op snelheid

Monopoly City StreetsHet heeft even geduurd, maar Monopoly City Streets werkt eindelijk! Het is nu zelfs leuk om te spelen, omdat de snelheid aanzienlijk verbeterd is. Het enige wat jammer blijft, is dat de 'dure' straten al vergeven zijn en dat niemand zo gek is om deze te verkopen. Deze zijn dus niet meer te bemachtigen. Terwijl iedereen elke dag maar blijft uitbreiden en bouwen blijft de grote vraag, ook op de officiŽle blog van Monopoly City Streets, is dan ook of het spel gereset zou moeten worden..

(Lees verder...!)