Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Google moederdag 2009!

Moederdag 2009En Google laat vandaag het zonnetje schijnen voor moederdag 2009. Maar zie ik dat goed? Zijn de letters van Google nu roze?? DAT is voor het eerst voor zover ik weet ;)

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Veroordeling pedojaagster wegens negatieve Online Reputatie Management

Negatieve Online Reputatie ManagementPedojaagster Yvonne van Hertum is veroordeeld tot 2 maanden cel wegens het online aan de schandpaal jagen van een vermeende pedo. Wat interessant aan het verhaal is, is dat de rechter meegenomen heeft dat de online reputatie van mensen beschadigd kan raken. Dit heeft consequenties voor online reputatie management.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Amerikaanse FinanciŽle overheid gaat links tussen APPLE en GOOGLE onderzoeken

FTC apple GoogleDe Amerikaanse financiŽle waakhond FTC (Federal Trade Commission), gaat de links tussen Apple en Google onderzoeken. Reeds enkele jaren zit Google CEO Eric Schmidt zowel in het bestuur van Google als van Apple. Daarnaast is Arthur Levinson bestuurslid bij beide bedrijven. Apple en Google zouden hiermee de mededingingswetten overtreden.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Merknaam Android aangeklaagd

Google rechtszaak android Google heeft een rechtszaak aan de broek met betrekking tot de merknaam Android. Erich Specht heeft de rechtszaak aangespannen, omdat hij van mening is dat de merknaam Android aan hem toe behoord Het blijkt namelijk dat in oktober 2002 de merknaam Android al is toegewezen aan Specht.

(Lees verder...!)