Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Hyves website van het jaar, Google derde

Hyves website van het jaar De vriendensites Hyves is door de Nederlandse Internetgebruikers uitgeroepen tot website van het Jaar 2008. Op de tweede plaats koos men voor Marktplaats en als derde voor Google. Dit kwam naar voren op Emerce e-Day in De Doelen in Rotterdam.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google vergroot opnieuw marktaandeel in de VS

Google Marktaandeel Stijgt Google heeft in de maand augustus haar marktaandeel in de Verenigde Staten opnieuw vergroot. Het marktaandeel steeg deze maand naar 63%, dit was de grootste maandelijkse stijging in vijf maanden.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google merk grote winnaar

Google Merk Google is de grootste winnaar geworden op de merkenranglijst van Interbrand die ieder jaar wordt samengesteld. Merril Lynch, Citigroup en Morgan Stanley zijn de grote verliezers. Al voor het achtste jaar op rij is het merk Coca-Cola uitgroepen tot beste wereldmerk.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nu ook gesproken tekst vinden met Google Gaudi

Google Gaudi Google lanceert een nieuwe dienst genaamd Google Gaudi. Google Gaudi bevindt zich nog in een testfase, maar maakt het mogelijk om een gesproken tekst doorzoekbaar te maken.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 'HTC Dream' met Google Android voor 199 dollar te koop

Google Android HTC Dream De eerste telefoon die met het besturingsysteem Google Android op de markt zal verschijnen wordt scherp geprijsd. HTC zal het toestel op de markt brengen, in eerste instantie alleen in de VS, onder de naam HTC Dream en krijgt een prijskaartje van $199,- in combinatie met een tweejarig abonnement van T-mobile.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Brussel onderzoekt Google Yahoo! deal

Google Yahoo Deal Ook Brussel, in de vorm van het Europese directoraat mededinging, gaat onderzoek doen naar de advertentiedeal tussen Google en Yahoo!. Naast Brussel onderzoekt ook de Amerikaanse Justitie de deal die de bedrijven teveel marktaandeel zou geven.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Gerucht: aandeel GOOG gaat AIG vervangen op de DOW Jones

Op diverse sites worden geruchten rondgestrooid dat het aandeel van Google (GOOG op NASDAQ) misschien wel het geplaagde AIG gaat vervangen op de New Yorkse beurs van Dow Jones.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google koopt Koreaans Tatter en Company

Shake Hands De Koreaanse softwaredevelopers Tatter en Company zijn overgenomen door Google. Tatter en Company zijn gespecialiseerd in het maken van software voor bloggers en blogsites. Naar verluid wil Google met deze aankoop haar marktaandeel in Korea vergroten.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 'Google Health als vervanger voor EPD is denkfout'

Nictiz-directeur Gert-Jan van Boven vind dat ziekenhuisdirecteuren een grote denkfout maken om het Elektronisch PatiŽnten Dossier (EPD) te vervangen door Google Health. Deze systemen zijn volgens Van Boven nog niet geschikt om gestructureerd gegevens aan te leveren. PatiŽnten krijgen daardoor geen begrijpelijk beeld van hun medische gegevens.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § 'Internetproviders groter gevaar voor privacy dan Google'

Paul Ohm, rechtenprofessor aan de universiteit van Colorado, waarschuwde in een interview dat veel Internetproviders (ISP's) een groter gevaar (gaan) vormen voor de privacy dan Google op het Internet. Volgens Ohm gaan ISP's zich in de toekomst meer en meer bezighouden met surveillance dan dat ze dat nu al doen door het Internetverkeer scherp in de gaten te houden.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Terug van weggeweest: "Clueless" Google Bomb

Het eerste modder gooien bij de verkiezingen in New-Zeeland is begonnen. Er is namelijk sinds lange tijd weer eens gebruik gemaakt van een Google Bomb. Ditmaal was de bom gericht aan John Key, een Nieuw-Zeelandse politicus, hij kwam op de zoekopdracht "Clueless" als eerste naar voren binnen Google.

(Lees verder...!)