Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Google Knol, de nieuwe concurrent voor Wikipedia?

Google KnolsOnline kennisbanken krijgt concurrentie van een nieuwe feature van Google: Google Knol, een plaats waar men kennis kan delen door zogenaamde "knols" ofwel artikelen toe te voegen. Hiermee zou het een directe concurrent van Wikipedia kunnen worden. Op het moment is Google Knol nog in betafase.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § IPHONE nummer 1 populairste zoektermen volgens Google

Google IphoneNu we toch helemaal in de eindejaarslijstjes terecht zijn gekomen ook even deze. De apple IPHONE staat nummer 1 bij de snelst stijgende populaire zoektermen volgens Google. Marissa Mayer, Vice President of Search and User Experience kwam met dit lijstje naar voren als reactie op Yahoo's top 10. Gelukkig staat bij Google "Britney spears" eens niet in de top 10...

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Facebook 2de woord van het jaar 2007, na w00t, volgens Merriam-Webster

Google woordenboekFacebook is 2de geworden in de "woord van het jaar 2007" verkiezing van Merriam-Webster. w00t werd eerste. Facebook wordt gebruikt om aan te geven dat men een foto plaatst, refererend aan de site Facebook. Dit jaar was de top 10 vooral erg op de man spelend met woorden als "Apathic", "Hypocrite", "Pecksniffian" en "Charlatan".

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Microsoft koopt Multimap

Microsoft koopt MultimapMicrosoft heeft de Europese kaartendienst Multimap voor een onbekend bedrag overgenomen. Het bedrijf is in Engeland een zeer populaire site en tevens een van de best bezochte.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Earth gebruikt bij opsporen moordenaar

Google Earth street viewAustralische rechercheurs maken gebruik van Google Earth in de hoop de moord op een jonge vrouw uit Victoria op te lossen. Het lichaam van de onbekende aziatische vrouw van in de 20 werd gedumpt in de voortuin van een onbewoond huis. Volgens de rechercheur van moordzaken was er net die week een mapping wagen van Google Earth langs geweest.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Geenstijl Zeitgeist

ZeitgeistGeenstijl heeft als reactie op de Google Zeitgeist nu ook haar eigen zeitgeist gepubliceerd. Ook Geenstijl kopieert dus. (waarvoor hulde) Verreweg het meest opgevraagd in 2007 is 'Manon Thomas'. Tweede is geworden: 'Kim Feenstra naakt' en op drie 'Sophie Hilbrand naakt.' Geenstijl stelt dat "naakt" het wederom goed deed in 2007 iets wat we met Jeroen.com ook merkten met toppers als "Britney spears naakt" en "Urmia Jensen naakt".

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Zeitgeist Nederland 2007: YouTube, Hyves en Buienradar populairste zoekwoorden?

ZeitgeistMet het einde van het jaar in zicht wordt het tijd om terug te kijken op wat 2007 bijzonder heeft gemaakt. Google Zeitgeist van Nederland biedt de snelste stijgers onder de zoektermen die mensen in 2007 in Google.nl hebben ingetikt. Zijn YouTube, Hyves en Buienradar de populairste zoekwoorden?

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Wilfen, Googlen zonder dat je weet wat je zoekt, in top 10 woord van het jaar 2007

wilfenWilfen, zoiets als Googlen zonder dat je weet precies wat je zoekt, is in top 10 woord van het jaar 2007 terecht gekomen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google.be site van het jaar volgens Clickxmagazine

Google BelgieGoogle.be is door de Belgische internetters verkozen tot de beste website van het jaar 2007. Google eindigde boven de websites Kinepolis, Ebay, Het Laatste Nieuws en de populairste Belgische marktplaats Kapaza! Het initiatief, dat uitgaat van het online tijdschrift Clickx, bekroonde naast de zoekmachine ook de sportsite Sporza.be in de categorie Sport.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § "Videobestanden"? Google voegt video tab toe aan Google.nl

Google VideoWe zaten er al een tijdje op te wachten, maar lang na Google.com heeft nu ook Google Nederland een eigen Google Video tab. Google heeft de navigatie boven in Google eindelijk aangepast. Daarmee komt ook in Nederland een einde aan de navigatie rechtstreeks boven de zoekresultaten en wordt de navigatie linksboven geplaatst.

(Lees verder...!)