Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Aandeel Google breekt opnieuw door grenzen juli

Aandeel Google NasdaqGoogle is opnieuw door de grenzen van de hoge koersen van afgelopen juli gebroken. Vandaag stonden de koersen weer terug op 558,94 dollar, and still rising.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google in je broekzak met Gphone

Google GphoneEind 2006 was er al sprake dat Google een eigen mobiel uit zou gaan brengen. Google heeft toen geprekken gehad met de Orange. HTC zou al bezig zijn met de productie. Google in een notendop?

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Egosurfen, of erger, werkgevers die je Googlen een ramp?

EgosurfenHet NRC Handelsblad gepubliceerde vorige week een artikel over egosurfen. Een inmiddels 10 jaar oude term, die we in 1997 al zo cool vonden dat we er zelfs concepten van Social Networks & Communities hier op af stemden. Maar dat was het positieve gedeelte waar mensen zich juist prettig bij voelden. Sinds de opkomst van Google is het echter een term die aan belang wint aangezien alles van iemand vindbaar blijft. Ook dingen die niet leuk zijn. Gaan we even Egosurfen?

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § ;) Knipoog en :) smiley vieren 25ste verjaardag! Viert u mee?

smiley 25ste verjaardagOk, in het nieuws moet ook eens wat te glimlachen zijn en dat kan vandaag! Smile! :---) Hij bestaat 25 jaar! :-0 Vandaag wordt er ter ere van de uitvinder, prof. Scott E. Fahlman, @}-,-`- een feestje gegeven op de Carnegie Mellon University in Pittsburg in de Amerikaanse deelstaat Pennsylvania.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Presentations gaat concurrentie aan met Microsoft Powerpoint

Google DocsSinds vandaag heeft Google een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan 'Google Docs and Spreadsheets' welke al in april 2007 werd aangekondigd: Google Presentations, welke ook in het Nederlands beschikbaar is.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Ebay: BelgiŽ kopen?

Ebay: BelgiŽ kopen?Het is een haox, en Ebay BelgiŽ doet er uit eigenbelang aan mee. Iedereen vindt het prima en toch is het ook even leuk: BelgiŽ staat weer eens te koop op Ebay. En dan nu waarom het een hoax is!

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Iran blokkeert toegang Google en Gmail

oorlog iranTerwijl de gemoederen oplopen door de uitspraken van de Franse minister van Buitenlandse zaken Bernard Kouchner ("in de kwestie Iran moeten we ons voorbereiden op het ergste, en het ergste is oorlog") heeft Iran besloten de toegang tot Google en Google Gmail te blokkeren.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Verbetering Google Earth beelden met behulp van een nieuwe satelliet

Een nieuwe satelliet, WorldView I genaamd, zal op dinsdag worden gelanceerd om onder meer Google van scherpere beelden te voorzien voor de dienst Google Earth. Samen met de bestaande satelliet Quickbird van het bedrijf DigitalGlobe, zal WorldView 600.000 vierkante kilometer van high-resolution beeldmateriaal kunnen verzamelen in een dag, waar de huidige satelliet een week over doet.

(Lees verder...!)