Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § CNN en YouTube in politiek debat

Google introduceert haar visie op de toekomst van het politieke debat. In YouTube bestaat nu de mogelijkheid om je vragen aan de presidentskandidaten van de Verenigde Staten te stellen.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google wil draadloze netwerken

In Amerikaanse media zijn berichten verschenen over dat Google en enkele partners bezig zijn met een lobby actie om regelgeving omtrent draadloze breedbandnetwerken te versoepelen. Doordat het Amerikaanse congres heeft besloten om te switchen naar digitale televisie broadcasts wordt een groot deel van de TV broadcast band mogelijk geveild.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § "Black Chicken" nummer 1 positie Google Trends

Ok, ik heb even hulp nodig. Kan iemand me uitleggen wat er bedoeld wordt met "Black Chicken"?? Tot mijn grote verbazing staat dit op dit moment op nummer 1 in Google Hot Trends

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google gaat gebruikers data minder lang bewaren

Google heeft aangekondigd dat het de gebruikers data van zoekopdrachten korter gaat bewaren. De zoekmachine doet dit mede na kritiek van de Europese Unie, de waakhond voor persoonsbescherming (de zogenaamde Artikel 29 werkgroep), op het privacy beleid van Google. Google zal persoonlijke gegevens over zoekopdrachten van gebruikers na 18 maanden weggooien.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Gezocht: Google Maps Games

Voor de in aanbouw zijnde Google Maps startpagina (in aanbouw) ben ik op zoek naar Games met Google maps. In dit artikel heb ik alvast een 10-tal games geplaatst die ik reeds gevonden had. Iemand nog meer suggesties?!

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Gelijkwaardige pagina's in Google? 498.000 gekopieerde resultaten!

Zinloos surfen in Google is vanaf nu echt overbodig. Je krijgt namelijk toch alleen maar liefst 498.000 gelijkwaardige pagina's wanneer je zoekt naar "Gelijkwaardige pagina's" in Google!?

(Lees verder...!)