Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 0 | § Mobiele versie van Google Calendar

Google Calendar is een van de vele toepassingen van Google. Tot op heden was het een handige tool om afspraken en de verjaardag van je suikertante niet te vergeten. Helaas was je daarbij wel afhankelijk van toegang tot een pc. Omdat je een pc toch niet de hele dag mee kan sjouwen, is het nu ook mogelijk om Google Calendar via je mobiele telefoon te gebruiken. Hiermee is Google weer een stap verder op de mobiele markt.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § ‘Google koopt Feedburner’

Volgens de geruchtensite TechCrunch.com zal Google binnenkort het RSS-bedrijf Feedburner overnemen. De deal wordt over enkele weken gesloten en moet de zoekmachinegigant ongeveer 100 miljoen dollar gaan kosten. Afgevaardigen van zowel Google als Feedburner weigeren echter commentaar te leveren op deze geruchten.


(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google Reader Wii: RSS op je TV

Google heeft een nieuwe interface gelanceerd die speciaal is gericht op de Nintendo Wii. Zo kun je eenvoudig zittend op je bank met je Wii afstandsbediening op televisie RSS feeds bekijken en je ook aanmelden voor nieuwe RSS diensten.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Nieuwe rechtzaak rond Google: Big Brother Sabine Wendel naakt 'vs' tilburgzeikt.com

Ex Big Brother Sabine Wendel heeft via een advocaat een klacht ingediend tegen Tilburgzeikt.com. Wie zoekt naar Sabine Wendel vindt op nummer 1 naakt foto's van Sabine Wendel op de site tilburgzeikt.com, in plaats van een mooie site over de Big Brother Sabine zelf.

(Lees verder...!)

+ 0 - 0 | § Google news NL storing

De Nederlandse versie van Googles News heeft donderdag gedurende een aantal uren een storing gehad waardoor de verkeerde Europese versie werd getoond. De site bleek in geheel Europa nieuws te tonen van willekeurige andere Europese edities.

(Lees verder...!)